Başkan Kutlu:Ciddi bir eleştiri bulamayanlar iftiralara sığınmaktadır


Bir haftadan beri Adıyaman da konuşulan pazarların kaldırılması iddialarını ve sosyal medya da dolaşan bilgi kirliliğini Adıyaman Belediye Başkanı Sayın F.Hüsrev Kutlu ile görüştük.

post

 YEREL    2018-10-09  


     Başkan Kutlu'dan pazar yerleri ile ilgili gazetemize özel açıklama,

Bu seçim sürecinde ,Allaha şükür ciddi bir eleştiri bulamayanlar

                                    " İFTİRALARA SIĞINMAKTADIR"

Bir haftadan beri  Adıyaman da konuşulan pazarların kaldırılması iddialarını ve sosyal medya da dolaşan bilgi kirliliğini Adıyaman Belediye Başkanı Sayın F.Hüsrev Kutlu ile görüştük.

Kutlu:" Adıyaman'da pazarları yeni bir düzenleme yapılması bir zaruret olmuştur. Özellikle pazar pazarının kaldırılması konusunda pazarcılarla yıllar öncesinden beri görüşüyoruz ve bu pazarın kaldırılması için isabetli pazaryeri yaptırdık."

- "Bu seçim sürecinde,Allaha şükür ciddi bir eleştiri bulamayanlar ancak iftiralara sığınmaktadırlar bu acınacak kişilere en güzel cevabı Pazarcılarımız ve  pazarcılar başkanımız vermiştir verecektir."

" Bu pazarın kaldırılması için pazarcılar başkanı ve yönetimi ile bir uzlaşı sağladık.Bu anlaşmamız çerçevesinde de yeni bir pazaryeri yaptırıp sabit pazara geçmeleri konusunda icraatımızı başlattık.Maalesef bu seçim sürecinde bu pazar pazarının kaldırılmasını sanki pazarın evimin  önünde olması  nedeniyle kaldırılıyor gibi olumsuz bir tartışmaya bağlamışlar.Böyle bir tartışma hiçbir zaman olmamıştır, tamamen iftiradır.Yıllardır bu pazar evimizin önünde bunu pazarcıların tamamı da bilmektedir.Ancak sokak aralarından pazarın kaldırılması temel hedefimizdir bunun için bir tane yaptırdık buranın faaliyete geçmesi ile birlikte eksiğimizi fazlamızı görüp yeni kuracağımız sabit pazarlarda mahalle arasındaki pazarların tümünün kaldırılmasını hedeflemekteyiz. Benim evin önünde pazar olmasından dolayı bugüne kadar bir sıkıntım olmadı, bundan sonrada olmaz, ama genel sıkıntılar bütün mahalleyi ve pazarı kullanan herkesi etkilemektedir.Bunun içinde modern bir şehir olarak sabit Pazarlara geçmeyi hedefliyoruz.Bu seçim sürecinde bilgi kirliliği her zaman olmuştur bundan sonrada olacaktır. Allaha şükür ciddi bir eleştiri bulamayıp ancak iftiralara sığınmaktadırlar bu acınacak kişilere en güzel cevabı Pazarcılarımız ve  pazarcılar başkanımız vermiştir verecektir.

Bu arada pazarcılar yönetim kurulu başkanı  ve yönetim kurulu üyeleri pazarların yeniden düzenlemesi ile ilgili belediyemize yeni bir dilekçe verdiler .Bunları da belediye Meclisi toplantısında değerlendirilecektir.Bunlar arasında haftanın bir günü tatil yapma istekleri var, şeker Sokak da pazar kurulmasına ilişkin talepleri var. Alitaşı mahallesindeki pazarın pazar gününe alınan belediye su işlerine olduğu yerde yapılması talebi var bunlarda belediye meclisimiz bu ayki toplantısında değerlendirecektir "dedi.

Adıyaman için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen Başkan Kutlu,"Adıyaman İnsanı hizmetin en güzeline layıktır.Bu hizmeti insanlarımıza sunmak için elimizden gelen herşeyi yapmaktayız.Onların emanetine ihanet etmiyoruz.Halkımız da bunun farkında onun için bu gibi kara propagandalara gülüp geçmektedir.Doğrusu bunları ciddiye almıyoruz.Yıllardır siyasetin içindeyim,Allah'a şükür alnımız ak başımız diktir.Hiç bir etik dışı olayla anılmadık,bu şeref bize yeter.Biz doğru bildiklerimizi,halkımızın menfaatine olan  herşeyi onlarla istişare ederek yaptık,yapmaya da devam edeceğiz" dedi.ŞEHİRDE BU HAFTA  

adıyaman,şehirde bu hafta,ferhat vural,adıyaman belediyesi,f hüsrev kutlu