Adıyaman Belediye Başkanlığına ilk Kadın Aday Adayı


Cumhuriyet Halk Partisi eski İl başkan yardımcısı Türkan Ağır, CHP'den Adıyaman Belediye Başkanlığı için aday adaylığına müracaat etti.Ağır Adıyaman da ilk kadın aday adayı oldu.

post

 Siyaset    2018-12-03  


Cumhuriyet Halk Partisi eski İl başkan yardımcısı Türkan Ağır, CHP'den Adıyaman Belediye Başkanlığı için aday adaylığına müracaat etti.

 Yıllarca partinin çeşitli kademelerinde görev alan ve en son geçen dönemde il başkan yardımcılığı görevinde bulunan Türkan Ağır,Adıyaman da ilk kadın aday adayı oldu.

Aday adaylığıyla ilgili gazetemize açıklamada bulunan Türkan Ağır," Yerel yönetimleri çok önemsiyorum,herkesimden insanları kucaklıyorum.Yaşadığım ilin yeşile bezenmiş,herkesin  memnun kaldığı taraf gözetmeksizin hizmet anlayışıyla ve bir hizmet sevdalısı olarak aday oldum.Halkla yüz yüze, ideoloji, etnik kimlik, cinsiyet vs hiç bir unsurun önemi yok benim için.Herkese aynı mesafede olacağım.STK'larla,meslek odalarıyla,kurumlarla, esnafla,kadınlarla,gençlerle, çocuklarla, engellilerle çevre ilgili her türlü sorun ve çözümün için bizzat işin içinde olacağım ve bu sorunları çözeceğim.

Belediyeler hizmet yeridir.Kadınlarında artık bu sürece dahil olmalarını ve karar mekanizmalarına katılmalarını istiyorum.Siyasetin sadece erkeklerin işi değil  kadınlarında bu sorumlulukları almaları ve  en iyi şekilde yapabileceklerine inandığım için adaylığımı koydum.

Başarının ancak "biz ruhu " ve çok iyi bir ekip kurarak kentin yapısını kucaklayan stratejik projelerle elde edileceğine  inanıyorum.Belediyenin rutin hizmetlerinden ziyade işsizliği azaltıcı projeler geliştireceğim.Ana hedefim budur." dedi.

 CHP Adıyaman belediye başkan aday adayı Türkan ağır," Adaylığım konusunda bana destek veren.İl milletvekilimiz Abdurrahman Tutdere,il Başkanımız Deniz Çakmak’a,merkez ilçe Başkanımız Hüseyin Buluş’a,il Kadın kollarımıza,merkez ilçe kadın kolları başkanı Kader Onuk’a ve yönetimine,disiplin kurulu başkanımız Serdar Polat ve yönetim kuruluna,milletvekili adaylarımıza,değerli sivil toplum örgütleri başkanlarımıza,partili arkadaşlarımıza,katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum "diyerek sözlerini tamamladı.ŞEHİRDE BU HAFTA

adıyaman,şehirde bu hafta,ferhat vural