Ünsal:"Belediyecilikte Destanlar Yazacağız"


Seçim çalışmalarına hızlı bir başlangıç yapan Saadet Partisi Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ahmet Faruk Ünsal,basın ziyaretleri kapsamında İl başkanı Haşim Asnuk ve beraberindeki heyetle gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak, seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

post

 Siyaset    2019-01-22  


 1 Nisan sabahının Adıyaman da yeni bir dönemin başlangıcı olacağını söyleyen Ünsal,"Adıyaman tarihinde hayal edilemeyecek hizmetlere imza atacaklarını " söyledi. Belediyenin bir hizmet kapısı olduğunu dile getiren Ünsal sözlerine şöyle devam etti." Adıyaman, çevre illere nazaran daha geride kalmıştır. Başta Turizm, tarım tütün olmak üzere hiç bir varlığımız değerlendirilmemiştir. O kadar verimli topraklara sahip olmamıza rağmen Adıyamanlının başka şehirlere ırgat olarak gitmesi aslında bir utanç tablosudur. İşte biz sadece şehrimizi güzelleştirmekle yetinmeyeceğiz, bu utanç tablosunu ortadan kaldırmak için mücadele edeceğiz."

Park,bahçe,temizlik,alt üst yapı vb hizmetlerin nimet olmadığına da değinen Ünsal," Bu hizmetler zaten belediyenin asli görevidir.Bizim belediyecilik anlayışımızda sosyal belediyecilik vardır,hizmeti insanların ayağına götürme vardır,bu hizmetleri götürürken başa kakmama vardır.Bizde kibir yoktur tevazu vardır.İnsanlar, meşru talepleri için eğilip bükülmemeli.Vatandaşlar, kendi evlerine girer gibi çekinmeden belediyenin kapısından içeri girecekler.Hiç bir vatandaşımıza ayrımcılığın yapılmayacağını altını çiziyorum.Nu kentle ilgili çok güzel projelerimiz vardır,inşallah önümüzdeki günlerde bu projelerimizi açıklayacağız " dedi.ŞEHİRDE BU HAFTA

adıyaman,şehirde bu hafta gazetesi, ferhat vural