vali demirtaş'tan yeni yıl mesajı


Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yayınladığı yeni yıl mesajında, “Sevinç ve üzüntüleriyle bir yılı daha geride bırakırken, yeni beklentiler ve umutlarla dolu yeni bir yıla girmenin de sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

post

 Güncel    2015-12-31  


Vali Mahmut Demirtaş, 2015 yılında vatandaşlara verilen kamu hizmetlerinin en kaliteli ve en verimli bir şekilde sunulması amacıyla mesai kavramı gözetmeden çok önemli projeleri hayata geçirmenin sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Vali Demirtaş, “2015 yılının muhasebesini yaparken, 2016 yılında da hoşgörünün yurdu olmuş aziz Adıyamanımızı köklü kültürü ve güçlü sosyal dokusuyla birçok alanda cazibe merkezi olan bir şehir haline getirmek için çalışmalarımıza aynı azim, kararlılık, şevk ve heyecanla devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, sağlık, huzur, barış, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyor, bu vesile ile hizmet etmekten büyük bir onur ve gurur duyduğum saygıdeğer Adıyamanlı hemşerilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.iha

adıyaman valisi demirtaş,şehirde bu gafta,yeni yıl