Başkan Turanlı’ya Tribünden Büyük Destek


Kahta Atatürk Stadı’nda rakibi Besnispor’u konuk eden Kahtaspor 1978, karşılaşmasını izlemeye giden Saadet Partisi Kâhta Belediye Başkan Adayı Yusuf Turanlı’ya tribünden büyük bir destek geldi.

post

 4    2019-03-02  


Saadet Partisi Kâhta Belediye Başkan Adayı Yusuf Turanlı, rakibi Besnispor ile kendi sahasında mücadele dene Kahtaspor 1978’i yalnız bırakmadı.

Kahtaspor 1978’in 1-0 yenik devam ettiği esnada stada taraftarların yoğun tezahüratı altında giren Turanlı’ya Kahtaspor 1978 taraftarları yoğun sevgi gösterilerinde bulundu.

Teşxele taraftar grubu ve Kulüp Başkanı Musa Yıldırım ile birlikte maçı izleyen Başkan adayı Turanlı’ya taraftarlar sık sık "büyük başkan" tezahüratları yaptı. Başkan adayı Turanlı da kendisine tezahürat yapan taraftarları selamlayarak alkışladı.

Başkan adayı Turanlı’nın stada girmesinden kısa bir süre sonra ataklarını yoğunlaştıran Kahtaspor 1978 takımı rakip takımın filelerini iki sefer havalandırarak mücadelede 2-1 öne geçti.

Mücadeleyi yaklaşık 25 dakika boyunca izleyen Başkan adayı Turanlı, Kulüp Başkanı Musa Yıldırım’ı tebrik ederek her zaman sporun ve sporcunun yanında olacaklarını söyledi.

Programı dolayısıyla sahadan ayrıldıktan sonra Kahtaspor 1978 üçünce kez yuvarlak meşini filelerle buluşturdu ve mücadeleyi 3-1 galip bitirdi.ŞEHİRDE BU HAFTA

 

adıyaman,şehirde bu hafta,ferhat vural