Üniversiteyi yasa boğan kazanın mahkemesi başlıyor


Adıyaman üniversitesi öğrencileri Elif Dağdelen ve Emine Şevval Aytemir'in hayatını kaybettiği trafik kazasının ilk mahkemesi 16 temmuzda başlıyor.

post

 Asayiş    14.07.2019 13:49:30  


Geçtiğimiz 1 Ocak 2019 tarihinde Adıyaman Üniversitesi  kavşağında meydana gelen  trafik kazasında hayatını kaybeden Adıyaman üniversitesi öğrencileri, Denizlili Elif Dağdelen ve Tut'lu Emine Şevval Aytemir 'in  hayatını kaybettiği olayla ilgili ilk duruşma 16 Temmuz  saat 10.00 da Adıyaman ağır ceza mahkemesinde görülecek.

 Araç sürücüsü M.D..'nin  yargılandığı davada,hayatını kaybeden öğrencilerin ailelerinin de yer alacağını öğrenildi.

Kazada Hayatını kaybeden Emine Şevval Aytemir'in acılı babası Ahmet Aytemir  önemli açıklamalar da bulundu.

Aytemiz, "Acımız hala ilk gün ki tazeliğini koruyor .Kayıtlara her ne kadar trafik kazası olarak geçse de bize göre  bu bir cinayettir. Bu sahsın defalarca trafikte magandalık yaptığı, cezalar aldığını öğrendik.Bizler Acılı aileler olarak bu mahkemenin takipçisi olacağız.Başka aileler de aynı acıyı yaşanmaması için her türlü hukuki mücadelemizi sürdüreceğiz .Bu şahıs hak ettiği cezayı almadığı sürece acımız hep tazeliğini koruyacaktır.İnanıyorum ki Türk Adaleti bu ve bu gibi şahıslara gereken cezayı verecektir .Mahkeme 16 temmuz salı günü saat 10:00 da Adıyaman adliyesinde başlıyor bu acıların bir daha yaşanmaması için tüm anne ve babalar davetlidir. Adaletin yerini bulacağından hiç şüphem yoktur "dedi

Kaza, 1 Ocak 2019 günü Adıyaman üniversitesi kavşağında meydana gelmişti .M.D idaresindeki 02 LE 251 plakalı otomobil Atatürk bulvarı üniversite kavşağında  iki üniversite öğrencisine çarpmış ve İki Üniversite öğrencisi hayatını kaybetmişti.

(TUT) Haber :  Amber Tutal

adıyaman,trafik kazası,üniversiteli öğrenciler,Denizlili Elif Dağdelen,Emine Şevval Aytemir