Av.Bozkurt'tan Kahta spor kulübü ile ilgili açıklama


Kahta belediyesinin avukatlığını da yapan Av.Abdulkadir Bozkurt Kahta02 spor ile ilgili sosyal medya hesabında yapılan paylaşımlarla ilgili açıklama da bulundu.

post

 Güncel    06.08.2019 13:11:24  


Av Bozkurt yaptığı açıklamada şunları söyledi. " Dün gece itibariyle şahsıma yönelik paylaşım ve yorumları dün geceden arkadaşlar tarafından bana gelen mesajlarla bu sabah öğrenmiş bulunmaktayım.

Aktif bir sosyal medya kullanıcısı olmadığımı herkes iyi bilir. Şahsıma ait sosyal medya hesabında yapılan paylaşımlar bilgim dışındadır. Sosyal medya hesabıma girmeyi başararak bu denli bütünleyici ve kucaklayıcı ifadelerden uzak, Kahtaspor’u önemsizleştirmeye yönelik paylaşımlar yapmışlardır.

Konuyla ilgili yasal süreçleri başlatıp, takipçisi olacağım. Hiç kimse Kahtaspor’u önemsizleştiremez. Kahtaspor kimsenin güdümünde olan bir spor kulübü değildir. Kahtaspor kulübü yönetimi ve özellikle yönetim üyesi meslektaşım Av. İsmail Çelik iyi bilir, bundan yaklaşık 3 ay önce destek çağrıları ve girişimlerinde bulunduklarında maddi destekte bulunan ilk insanlardan biriyim. Şüphesiz her zaman Kahtaspor’un ve gençlerin yanında olmaya devam edeceğim.

Böylesine talihsiz bir olayı fırsat bilip, şahsıma yönelik saldırı girişimlerinde bulunan siyasileri de özür dilemeye davet ediyorum.

Böylesine üzüntü verici bir duruma düşmek ve gençlerimizin üzüntülerine şahit olmak beni derinden üzmüştür. Gençlerimizin aflarına sığınıyorum. Hiç şüpheniz olmasın konunun takipçisi olacağım. Yasal süreci başlatıyorum. Sosyal medya hesabımı hackleyerek böyle bir çirkin bir olaya imza atanları bulmak ve gün yüzüne çıkarmak boynumun borcudur. " dedi.ŞEHİRDE BU HAFTA

av.abdulkadir bozkurt,kahta02 spor,şehirde bu hafta