İ.Naim Şahin:Herşeyi anlatacağım zamanı geldi


AK Parti eski Ordu milletvekili ve eski içişleri bakanı İdris Naim Şahin sosyal medya hesabından İ.Melih Gökçek ile ilgili şok yolsuzluk iddialarda bulundu.

post

 Siyaset    28.08.2019 10:49:49  


Şahin’in twitter hesabından önce “Arkanıza yaslanın açıklamalar geliyor herşeyi anlatacağıma söz vermiştim ve zamanı geldi” diye yazdı ve ardından o şok iddialarını sıraladı.

BAZILARI ŞÖYLE:

-Melih Gökçek Ankara'daki inşaat ihalelerinde oğullarının vurgun yaptığı milyon dolarları ne zamana kadar saklayacak acaba?

-Büyük inşaat ihalelerinde işi kendilerine vermeyen firma sahiplerini tehdit ettirdiğni ne zamana kadar saklayacak?

-Melih Gökçek'in pek sevimsiz oğlu osman'ın isviçre bankalarındaki hesabına babasının yolsuzluk paraları sürekli aktarılıyor.

-konu açılmışken yine söyleyeyim pkk'yı bitirmek istediğim için görevden aldılar beni pkk görevden aldı.

-Açık, net ve lafı dolandırmadan söylüyorum abdullah öcalan ağır bir hastalığa yakalandı imralıda gizlice tedavi edildi.

-Şimdide hükümet apo'yu imralıdan çıkarmak için yollar arıyor ve bu gidişle miiletvekili bile yaparlar bu hükümetten beklenir.

-2009 yılında Bursa Şefkat yılmaz hastanesinde hekimler gidip gizlice ameliyat ettiler apoyu kurtardılar.

-Yazdıklarımdan sonra bana yine spam saldırısı yapıp ağır hakaretler kullanıyorlar hesabım kapanmaz inşallah büyük bomba var daha.

-Büyük bomba dedim hepiniz çok merak ediyorsunuz @fuatavni kim diye biraz mantık yürüten kim olduğunu bulur. Bulamazsanız ben söyleyeceğim.”dedi.

Şimdi kamuoyu da sayın bakana soruyor,neden şimdi? Madem yolsuzluk yapıldı,madem terörü bitirmek istemediler neden o gün çıkıp bunları kamuoyuna açıklamadınız?  Eğer iddialarınız doğru ise,bu yolsuzlukları bildiğiniz halde seyirci kaldıysanız siz de bu suçun ortağı değil misiniz? 

 

adıyaman,siyaset,i.naim şahin,