Başkan Bilen,AK Partiden istifa etti


AK Parti Adıyaman eski il başkanı Seyfettin Bilen Ak Partiden istifa etti.

post

 Siyaset    14.09.2019 18:43:40  


Seyfettin Bilen yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi 

“2014-2016 yılları arası İl Başkanlığını da yürüttüğüm Ak Partiden aşağıdaki gerekçelerle istifa ettim hayırlara vesile olsun inşallah.

Allah hak ve adalet istikametinde duruşumuzu net gayretlerimizi daim ve hayırla neticelendirsin.

Ülke, Millet ve Devlet ile ilgili fikri siyaset tahayyülümün tatbik zemini ve ortamı olarak gördüğüm ve yeniden yeni bir medeniyet inşası iddiası ile erdemliler hareketi olarak başlayan Ak Partide farklı görevlerde bulundum ve akabinde il başkanı olarak görevime devam ettim.

Bütün görevlerim esnasında tüm teşkilat üyeleri ile birlikte değerler ve ilkeler siyasetini diri tutmak, insanımızın umutlarını karşılıksız bırakmamak için kolektif ruhu önceleyerek samimiyet ve gayretle yoğun emek verdim.

Ancak son yıllarda ak partinin kuruluş felsefesinden, değerler ve ilkeler siyasetinden koptuğuna üzülerek şahit oluyoruz. Bu kopuş ilkelerin ve değerlerin yeniden mihenk olması için çaba gösteren, telkin, tavsiye ve önerilerde bulunan partinin genel Başkanlığını, ülkenin Dışişleri Bakanlığını ve Başbakanlığını yapmış; ilmi, bilgeliği, samimiyeti ve tevazusu ile gönüllerde yer edinmiş Sayın Ahmet Davutoğlu ile beş arkadaşını partiden ihraç etme noktasına vardı.

Sayın Ahmet Davutoğlu’nun bütün tespitlerini, değerlendirmelerini ve çağrılarını haklı buluyor ve harfiyen katılıyorum.

Kişisel ikbal gayretlerinin öncelendiğini, milletin umutlarına ve yüreğine dokunmayan bir siyaset yürütüldüğü görüyorum. Evrilen Ak parti siyasetinin fikri ve siyasi tahayyüllerime ve millete hizmet etme idealime uygun olmadığını düşündüğümden ak parti üyeliğimden istifa ettim.

Birlikte çalıştığımız, emek verdiğimiz, ter döktüğümüz mahalle temsilcisinden, kademe başkanlarına kadar bütün teşkilat üyelerine ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Toplumun ve Ülkenin geleceği için sorumluluğum artarak devam etmektedir. Yeniden ihya ve inşa için ortak akıl ve kolektif ruh zemininde oluşturacağımız birlikteliğimizin devam etmesini umuyorum.

Gelecek dönemlerde de yeni başarı hikâyeleri ile sorumluluğumuzu hep birlikte yerine getirebileceğimizden eminim.Bu inanç ve bilinçle selam ve saygılarımı arz ederim ” dedi.ŞEHİRDE BU HAFTA

 

adıyaman,ak parti,seyfettin bilen,istifa,şehirde bu hafta