ADIYAMAN BELEDİYESİNİN GÜLDÜREN HİZMETİ!


ASFALT YAMAYA ALIŞAN ADIYAMANLILAR “PARKE” YAMAYI YADIRGADI!

post

 Şehirde Bu Hafta    2016-01-18  


  Adıyaman belediyesinin yaptığı tuhaf çalışmalar vatandaşlar arasında artık espri konusu olmaya başladı. Yaz döneminde yapılan onca çalışma ve iş yoğunluğuna rağmen hatalı veya gelişigüzel yapılan bazı işler, belediyenin başını ağrıtmaya başladı. Tıpkı bu yol ’da yapılan çalışma gibi.

  Geçtiğimiz yaz inşaat sezonunda yapılan asfalt yol, yağmurla birlikte bozulmuş ve köstebek yuvası görüntüsünü almıştı. Bizimde haberlerimize konu olan Turgut Reis mahallesi eski Zey yolu kavşağındaki bölgelerde ortaya çıkan bu kötü görüntü sürücülerden de tepki almıştı. Haberimizden sonra yolda tadilat yapan fen işleri ekipleri, sanki koskoca Adıyaman Belediyesinde asfalt kalmamış gibi kilitli parke taşlarıyla yama yapılarak sözde tamir edildi.

  Ancak ortaya çıkan tablo vatandaşlar arasında esprilere neden oldu. Asfalt yollarda çok sık rastlanan asfalt yamalara alışan vatandaşlar asfalt yolların artık kilitli parke taşlarıyla yamanmasını komik bulduklarını belirterek “bari bozulan kaldırımlar da asfalt ile yamalansın ki orantı doğru olsun” diyerek bu işlerin bu kadar basite alınmasını yadırgadıklarını ifade ettiler