Müdür Ergüder:Zalimler kaçacak,mazlumlar güvende olacak


Adıyaman'ın yeni emniyet müdürü İbrahim Ergüder görevine başladı.Ergüder göreve başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

post

 Güncel    30.09.2019 11:19:43  


Ergüder Mesajında şunları söyledi."Yaklaşık olarak 5 yıl süreyle görev yaptığım Uşak İl Emniyet Müdürlüğündeki görevimin akabinde 19.09.2019 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile güneşin en güzel şekilde doğduğu yaman şehrimiz Adıyaman’ımıza, kardeşlerimize hizmet etmek üzere atanmış bulunmaktayım.

 Öncelikle bu onuru bana bahşeden başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, İçişleri Bakanımıza ve Emniyet Genel Müdürümüze şükranlarımı arz ediyorum.

 Efsaneleriyle ve mübarek zatlarıyla ünlü Adıyaman ilimizde görev yapacak olmanın heyecanını sizlerle paylaşmak istiyorum.

 Birbirinden değerli meslektaşlarımla ve sizlerle birlikte çok güzel işlere imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

 ​Ülkemizin en köklü spor kulüplerini ve başarılı sporcuları bünyesinde barındıran Adıyaman’ımız da sporun ve sporcunun yanında olacağız. Adıyaman’ımızdaki tüm spor kulüplerinin ve sporcuların daha güzel yerlerde bulunması arzusundayız.

 Suç ve suçluyla mücadelemizde safımız her daim devletimizin ve siz milletimizin yanı olacak, zalimler kaçacak yer arayacak, mazlumlar kendilerini daha güvende hissedecekler.

 Biz, siz olarak değil, bir olacağız, birlikte olacağız ve “ Birlikte Güçlüyüz” konseptiyle daha güzel, daha huzurlu ve yaşanılabilir bir Adıyaman oluşturacağız.

 Vatan topraklarını korumak ve yaşatmak için canlarını ortaya koymuş tüm şehitlerimize Rabbimden rahmet, aynı uğurda gazilik mertebesine yükselen tüm vatan evlatlarına şükranlarımı sunarım.

 Hep birlikte hayırlı görevler yapmayı diliyorum" dedi.ŞEHİRDE BU HAFTA

 

 

adıyaman emniyet müdürlüğü,ibrahim ergüder,şehirde bu hafta