Adıyaman tanıtım günlerine hazırlanıyor


İstanbul Yenikapıda gerçekleşecek tanıtım günleri için ADIFED Başkanı Hüseyin Sevinçtekin Adıyaman basını ile bir araya geldi.

post

 YEREL    09.10.2019 10:41:21  


Türkiye Petrollerinde basınla bir araya gelen Başkan Sevinçtekin ve dernek temsilcileri,amaçlarının Adıyaman'ı en güzel şekilde İstanbul da tanıtmak olduğunu söylediler.

Adıyaman Dernekler Federasyonu(ADIFED)Hüseyin Sevinçtekin syaptığı konuşmada şunları söyledi."Biz Adıyamanlılar olarak bu işe gönüllü olarak girdik.Amacımız memleketimiz Adıyaman'ı Türkiye'ye ve dünyaya tanıtmaktır.Adıyaman kadim bir şehirdir.Güneşin en güzel şekilde doğup battığı bir yerdir.Tarihte bir çok medeniyete ev sahipliği yapmıştır.Kültürüyle,tarihiyle,Adıyaman'a has mutfağıyla,turizmiyle bu değerlerin tanıtılmasını istiyoruz.Bu konuda yerel medyamız olarak sizlerden destek bekliyoruz.Adıyaman ne kadar çok tanıtılsa o kadar memleketimizin menfaatinedir.Tanıtım günleri vesilesiyle bizlere destek veren kamu kurum ve kuruluşlara ve siz basınımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Başkan Hüseyin Seviçtekin,Adıyaman tanıtım günlerine,Adıyaman valiliği,Adıyaman belediyesi,Adıyaman üniversitesi,Kahta,Gerger,Gölbaşı,Çelikhan,Sincik,Samsat ve Tut belediyelerinin destek verdiğini dile getirdi. 21 - 22 - 23 - 24 Kasım 2019 tarihleri arasında İstanbul yenikapı'da gerçekleşecek olan Adıyaman tanıtım günleri Adıyaman dernekler Federasyonu Adıyamanlılar Vakfı işbirliği ile düzenlenmektedir.ŞEHİRDE BU HAFTA

adıyaman,tanıtım günleri,şehirde bu hafta,adıfed