Muaythai dünya şampiyonu Adıyaman’dan


Antalya’da 28 Eylül 06 Ekim tarihlerinde yapılan Dünya Çocuklar Gençler Muaythai Şampiyonasında Üst Genç Bayanlar kategorisinde Ceren Aras 71 kg’da Dünya Şampiyonu oldu.

post

 Spor    25.10.2019 10:36:06  


Büyük şampiyonanın ardından elde ettikleri mutluluğu İl Müdürü Fikret Keleş ile paylaşan Gölbaşı Lisesi Gençlik ve Spor Kulübü Şampiyon Sporcumuz Ceren Aras, Antrenörü Murat Kaya, ve babası Cuma Ali Aras  Adıyaman’ı en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşadıklarını söylediler.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, “(IFMA) Uluslararası Muaythai Federasyonu üyesi 65 ülkeden 840 sporcu olmak üzere, Rusya, Tayland, ABD, Avustralya, Yunanistan ve Belarus ülkeden toplam 1350 sporcu katıldığı büyük şampiyonanın birinciliğini Adıyamanlı sporcunun elde etmesi hepimizi gururlandırmıştır. Dünya Şampiyonluğu ile bizlere büyük bir mutluluk yaşatan sporcumuzu başarılarından dolayı tebrik ediyor, antrenörünü ve sporcumuzun ailesini kutluyorum” dedi.

 

İl Müdürü Fikret Keleş:”İlimiz birçok branşta olduğu gibi Muaythai sporunda da sporcu  kızımız Ceren Aras’ın başarısı ile Adıyaman’da her yerde herkes için spor sloganı ile yapılan ve artarak devam eden faaliyetler başarıların nasıl başarıya dönüştüğünün somut bir örneği olmuştur. Ben bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.ŞEHİRDE BU HAFTA

 

adıyaman,muay tai,spor,dünya şampiyonu,fikret keleş