Belediye Otobüslerinin Güzergahı Değiştirildi


Adıyaman Belediyesinden yapılan açıklamada, Adıyaman Üniversitesi önünde sürdürülen köprülü kavşak çalışmalarından dolayı belediye otobüslerinin güzergahının geçici olarak değiştirildiği belirtildi.

post

 YEREL    07.11.2019 11:36:55  


Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Atatürk Bulvarı Adıyaman Üniversitesi önünde sürdürülen köprülü kavşak çalışmalarından dolayı Adıyaman Belediyesi’ne ait şehir içi yolcu otobüslerinin güzergahının geçici olarak değiştirildiği açıklandı.

Yapılan açıklamada; Hem çevreyolu, hem de Atatürk Bulvarı üzerinde hizmet veren Belediye Otobüslerinin geçici olarak kullanacakları yeni güzergah şu şekilde belirlendi: Karaali Köprüsünden gelen araçlar 3021. sokak üzerinden Atatürk Bulvarının kuzeyine yönelecek ve buradan 30151. sokak istikametine devam ederek 30173. sokak üzerinden Kredi Yurtlar Kurumu ve Adıyaman Üniversitesi’nin B girişinden tekrar 30173. sokak yönüne devam edecek. Buradan itibaren eski güzergaha kullanacak olan otobüsler, Küçük Sanayi Sitesi kavşağına ulaşım sağlayacak.ŞEHİRDE BU HAFTA

adıyaman belediyesi,süleyman kılınç,şehirde bu hafta