Sen neymişsin be PERİHAN!!!


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının bir çok ilde açtığı Aile Destek Merkezleri (ADEM) ‘in Adıyaman’da açılacak merkeze,Ak Parti Kadın kolları başkanı ve Adıyaman Belediyesi meclis üyesi Perihan Gümüş’ün koordinatör olarak atanmasının gündeme gelmesine tepkiler çığ gibi.

post

 Güncel    11.11.2019 13:12:01  


On binlerce işsizin olduğu Adıyaman'da,bu görevi yürütecek kimse yokmuş gibi,hem Ak parti Adıyaman kadın kolları başkanlığı hem de belediye meclis üyeliği yapan Perihan Gümüş'ün “Aile Destek Merkezine Koordinatör” olarak isminin gündeme gelmesine en büyük tepki AK Partili kadınlardan geldi.

AK Partili kadınlar tepkili

Gazetemizi arayarak tepkilerini dile getiren Ak Partili Kadınlar," Bu partide sadece Perihan hanım mı çalışıyor? Seçim zamanı kimi arkadaşlarımız yayan,kimi kendi arabasıyla mahalle mahalle,kapı kapı dolaşıp oy isterken Perihan hanım parti tarafından kendisine tahsis edilen makam aracı ve şoförüyle dolaşıyordu. Belediye meclis üyeliği için bizden birini değil kendisi yazdırıldı. Bizim içimizden bu görevi layıkıyla yapacak başka bir bayan yok mu? Partimizde canla başla çalışan ve ekmeğe muhtaç olan yüzlerce bayan var,neden bunlardan biri koordinatör olarak atanmıyor da hem il kadın kolları başkanlığı hem de belediye meclis üyeliği yapan biri atanmaya çalışılıyor? Bunu anlamak mümkün değil " diyerek bu yanlıştan bir an önce dönülmesini istediler.

Adıyaman da bu görevi yapacak kimse yok mu?

AK Parti Adıyaman İl Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş isminin, “Aile Destek Merkezine Koordinatör” olarak gündeme gelmesi Ak partili bayanların yanı sıra toplumun tüm kesimlerden tepkiler yağdı.

On binlerce işsizin iş aradığı ve asgari ücretle bile iş bulamadığı Adıyaman'da, bu görevi yapacak kimse yok mu diyerek tepki gösteren Adıyaman kamuoyu," İŞ-KUR’un işsizlik verilerine göre yaklaşık 80 bin kişi işsiz.53 bin kişi  aktif olarak iş arıyor.Yaklaşık 25 bin kişi de kaydını yenilemediği için pasif durumda.Bu işsizlerin yaklaşık 10 bini üniversite mezunu.Bu üniversite mezunu işsizlerin yaklaşık 6 bini de bayan.Allah aşkına söyleyin,bu bayanlardan hiç biri bu görevi yürütemez mi? Bu bayanlardan biri bir ekmek sahibi olursa, bir iş sahibi olursa kıyamet mi kopar? Neden sadece kendilerini düşünüyorlar? lütfen bu tepkilerimizi yazın" dediler.

Ak Partili yetkililerin de sessiz kalmalarını anlamadıklarını dile getiren Ak Partili kadınlar ve vatandaşlar bu yanlıştan bir an önce dönülmesini istediler.ŞEHİRDE BU HAFTA

ak parti,adıyaman,perihan gümüş,mehmet dağtekin