Emeğe,sanata saygı yok!


Kısa adı AFYOL olan Adıyaman Fotoğraf Yolcuları Derneği üyesi 12 fotoğraf sanatçısı,Adıyaman kültürünü yansıtan birbirinden güzel 52 fotoğrafı Adıyaman Keleş konağında sergiledi.

post

 Kültür Sanat    07.12.2019 14:32:37  


Ne yazık ki,ilimizde bulunan bütün STK, kurum ve kuruluşlara davetiye gönderilmesine rağmen katılım beklenenin çok çok altında gerçekleşmiş.İki gündür açık olan sergide sadece 2 adet çelenk gönderilmiş ve 2 adet resim satılmış.

Adıyaman'da 700'ün üzerinde STK,dernek ve vakıf var.İl protokolü var,müdür amirler var,hali vakti yerinde olanlar var.Her fırsatta "Adıyaman sevdalısı" olduğunu söyleyen,mangalda kül bırakmayan siyasiler var.Bu zevat neden Adıyaman'ı,Adıyaman kültürünü yansıtan sanata,emeğe bu kadar ilgisiz kalır? Bu resimlerden bir kaçı alınsa belki bu arkadaşların büro kiraları vs giderleri karşılanır.Ve soruyoruz, siz kendi kültürünüze,sanatınıza,sanatçınıza değer vermezseniz,ilgi göstermezseniz,Meksikalılar mı  gösterecek? Yabancıya gösterdiğiniz sevgi,saygı ve  duyarlılığı kendi insanınıza da biraz gösterin lütfen!

 

#adıyaman#afyol#resim sergisi#şehirde bu hafta