muay thai sporcularımız şampiyonaya hazırlanıyor


Muay Thai Sporcuları Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Antrenör Haluk Erdoğan nezaretinde Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor.

post

 4    2016-01-28  


Adıyaman’da düzenlenen il elemelerinde dereceye girecek olan sporcuların Türkiye şampiyonasına yoğun bir şekilde hazırlandıklarını dile getiren Kick Boks Güneydoğu Bölge Başkanı ve Milli Takım Antrenörü Haluk Erdoğan, “Geçtiğimiz günlerde il geneli 16 sporcunun katıldığı il elemelerinde kategorilerine göre 11 sporcumuz elde ettiği dereceyle Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. 28 Ocak 7 Şubat tarihleri arasında Aydın Söke’de yapılacak olan Türkiye şampiyonasında mücadele edecek olan sporcularımız antrenmanlarını yoğun bir şekilde sürdürdüler. Hedefimiz şampiyonada iyi mücadele edip, ilimize şampiyonluklarda dönmektir” ifadelerini kullandı. Adıyaman’da Kick Boks’un yanı sıra Muay Thai sporuna ilginin artığını belirten Erdoğan, “Muay Thai sporu her geçen gün ilimizde ilgi görmektedir. Türkiye şampiyonalarına daha önce göndermiş olduğumuz sporcularımız arasında Türkiye’de şampiyonluklar elde eden bay ve bayan sporcularımız olmuştur. Kick Boks’da geçtiğimiz yıllarda Engin Doğunç 81. Kilogramda dünya üçüncüsü olmayı başarmıştı. Aynı şekilde 2 yıl önce Muay Thai’de ülkemizi 45 Kilogramda da temsil eden Fatma Özbaytimur Avrupa üçüncüsü olarak bizleri mutlu etmiştir. Hedefimiz bu başarıların ve başarılı sporcuların sayısını arttırmaktır. İnşallah Aydın Söke’de yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılan 11 sporcularımızdan bu başarıyı bekliyoruz. Hangi spor dalı olursa olsun disiplinli ve programlı bir şekilde çalışıldığı takdirde başarının geleceğine inanıyorum. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Bu vesileyle bizlere her konuda destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Bağcı’ya ve Sporcu kardeşlerimizin değerli ailelerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Türkiye Şampiyonasında Adıyaman’ı, İbrahim Karakuş, Oğuzhan Uslu, Mehmet Doğan, Sezer Demir, Seyda Emirhan Doğunç, Zeynep Demir, Kubat Demir, Recep Deniz, Mustafa Koç, Serhat Güven ve Zeliha Özcan temsil edecek.iha

adıyaman,spor,şehirde bu hafta