Simya Okullarına Rekor Başvuru


Türkiye geneli yapılan Simya okulları kabul sınavına rekor seviyede başvuru oldu.

post

 Eğitim    05.01.2020 17:48:41  


Adıyaman Simya Kolejinde  dün sınav vardı.Türkiye geneli yapılan Simya Okulları kabul sınavına 101 bin 225 öğrenci katılım sağladı.4 ve 8’inci sınıflar için yapılan sınavda dereceye giren öğrenciler indirimden yararlanacak.

Türkiye'nin Eğitimde Parlayan Yıldızı Simya Kolejleri Türkiye genelinde 4-5 Ocak'ta yapılan ve 101.225 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen "Simya Kabul Sınavı"yla yeni bir rekora imza attı. Tüm Simya Koleji kampüslerinde  eş zamanlı gerçekleştirilen "Simya Kabul Sınavı"nda öğrenciler kadar velilerin de heyecanlı olduğu gözlemlendi.

Yoğun katılımdan dolayı memnun olduklarını dile getiren okul yöneticileri,”Simya Kolejine kabul sınavına 100 bin öğrenci katılım sağlayıp geleceğini bizim okulda arıyorsa,bizim doğru yolda olduğumuzun göstergesidir.Tabi bu yoğun ilgi bizim daha iyisini yapmaya da teşvik etmektedir.Her zaman dediğimiz gibi ‘sorumluluğumuzun bilincindeyiz’ 42 kampus okulda gerçekleşen sınava Türkiye genelinde gösterilen yoğun ilgiye "Simya Ailesi" olarak teşekkür ediyoruz” dediler.ŞEHİRDE BU HAFTA

#simya okulları#adıyaman simya koleji#şehirde bu hafta #adıyaman