İlk Ziyaret Başkan Turanlı'ya


Gelecek Partisi Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez ve partinin kurucular kurulu üyeleri ilk ziyaretlerini Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı'ya yaptılar.

post

 Siyaset    21.01.2020 10:18:53  


Eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan Gelecek Partisi Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez,Kurucular kurulu üyesi Seyfettin Bilen ve Hacı Mehmet Karataş Kahta belediye başkanı İbrahim Yusuf Turanlı'yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretle ilgili kısa bir açıklamada bulunan partinin kurucular kurulu üyesi Seyfettin Bilen," Devlet yetkilerinin ve ekonomi kaynaklarının kullanımında keyfiyetin uygulandığı bir dönemde Gelecek Partisi Adıyaman ekibi olarak Kahta Belediye başkanı İbrahim Yusuf Turanlı'yı ziyaret ettik.Ziyarette son günlerde Kahta belediyesini zor durumda bırakan gelişmelerle ilgili fikir alış verişinde bulunduk."

Başkan Turanlı ise,"  Gelecek Parti Kurucu Üyeleri Sayın Seyfettin BİLEN, Sayın Hacı Mehmet Karataş ve Gelecek Partisi Adıyaman İl Başkanı Sayın Hacı Abdurrahman DİMEZ bizleri ziyaret ettiler. Nezaket ziyaretlerinden ve desteklerinden ötürü kendilerine ayrı ayrı teşekkür ederim." ŞEHİRDE BU HAFTA

#adıyaman #gelecek partisi #abdurrahman dimez #şehirde bu hafta #seyfettin bilen #yusuf turanlı