Adıyaman için hayal olan bu projeler,


İŞTE VAADLERLERDEN BAZILARI; "ÇEVRE FELAKETİ MÜLK GÖLLETİ ;MUTLAKA ÇÖZÜLECEK .." 37 yıllık sorun,13 yıldır Ak Parti iktidarı boyunca her seçim döneminde tüm adaylar tarafından söz verilmesine rağmen hiç bir şey yapılmadı.Köyün hepsi şahittir.. "POMPAJ İSTASYONLARI TAMAMLANACAKTIR.." İhalenin önündeki engeller nedir?. "ADIYAMAN’A ACEMİ BİRLİĞİ GETİRİLİYOR..” Biz görmedik,gören varsa söylesin.. “DEMİRYOLU PROJESİNİ NAMUS MESELESİ OLARAK GÖRDÜK..” Hala bekliyoruz,tüm adıyamanlıların beklediği gibi.. "AKTİF YAŞAM MERKEZİ ADIYAMAN’IMIZ İÇİN BİR PRESTİJ PROJESİDİR..” Bu prestij nerede ? "NEMRUT DAĞINA RAYLI SİSTEM YAPILACAK ..”. Güldürmeyin insanı...!!!

post

 YEREL    2016-02-11  


    

        " BU VAATLER HAVADA MI  KALDI? "

ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ VE TBMM BAŞKAN VEKİLİ  SN.AHMET AYDIN VE DÖNEMİN AK PARTİ ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ, ŞİMDİ DE BAŞBAKAN BAŞDANIŞMANI OLAN SN. MURTAZAYETİŞ’İN ADIYAMAN İÇİN SÖZ VERDİKLERİ  PROJELER RAFA KALDIRILDI,OLAN YİNE HİZMETE SUSAYAN ADIYAMAN HALKINA OLDU.

İŞTE VAADLER;

"ÇEVRE FELAKETİ MÜLK GÖLLETİ ;MUTLAKA ÇÖZÜLECEK.."

Her seçim döneminde burnunuzu kapatarak gittiğiniz Mülk köyü gölleti,O göllet ki Kahta'nın evsel ve atık suları hiç bir arıtma yapılmadan direk göllete deşarj oluyor.Yazın sivri sinek ve pis kokudan değil insanların hayvanların bile rahatsız olduğunu biliyorsunuz.! Bir insanlık ve çevre felaketi  olan aynı zaman da  mikrop yuvası ve bir çok hastalığa davetiye çıkaran bu gölletin mutlaka ıslah edileceğini vaad etmiştiniz. Köyün çoğu sakini, başta hepatit olmak üzere astım,sarılık,siroz,kanser vb. hastalıklardan muzdarip.Soruyoruz 13 senede ne yaptınız.?? Belediye topu GAP idaresine, gap idaresi DSİ ye,DSİ tac'a.!!! 21.yy da üstü açık bir foseptik çokurunun yanında insanların yaşaması normal mı?

"POMPAJ İSTASYONLARI TAMAMLANACAKTIR.."

Atatürk Baraj Gölünden Pompaj Sulaması Projesi Bebek1 ve Aslanoğlu Ünitelerinin Planlama Revizyonu ve Projesi ile 239.980 dekar arazinin Atatürk Baraj Gölünden pompajla sulanması hedeflenmektedir. Planlama kademesindeki çalışmaları tamamlanmıştır. Bu çerçevede toplam 55.780 dekar arazinin sulanmasına yönelik sulama şebekesinin proje hazırlamasına 08.08.2012 tarihinde başlanılmıştır. Proje hazırlama işinin 15.12.2014 tarihinde tamamlanması hedeflenmektedir. Planlama raporu idarece onaylanmıştır. Proje safhasına geçilmiştir. Adıyaman Atatürk Baraj Gölünden Pompaj Sulaması Bebek–2 ile Durak Ünitelerinin Planlama Revizyonu ve Projesiyle Bebek–2 ve Durak Pompaj sulamasının planlama revizyonu ve kati proje yapım ihalesi için 28.08.2014 de ön yeterlilik ihalesi yapılmış olup, 13.11.2014 tarihinde teknik ve mali teklifler alınacaktır. İhale süreci devam etmektedir.

BAŞBAKAN BAŞ DANIŞMANI  MURTAZA YETİŞ'İN  TURİZM VE KALKINMA KONULARINDA Kİ  PROJELERİ;

"ADIYAMAN’A ACEMİ BİRLİĞİ GETİRİLİYOR..”

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, bu iller arasına Adıyaman’ında alınması için Milli Savunma Bakanı Sayın İsmet Yılmaz’la görüştüğünü söyledi. Yetiş, "Acemi birliği taşınacak iller arasına Adıyaman'ın alınması konusunda Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz acemi birliğinin ilimize verilmesi konusunda güzel haberler verdi” dedi.

“DEMİRYOLU PROJESİNİ NAMUS MESELESİ OLARAK GÖRDÜK..”

Demiryolu meselesi böyle bir şey, bir şehre bu kadar büyük dönüşümü ve sıçramayı yaşatacak olan demiryolu Projesi’nde elbette bugünden yarına hemen çözülmesi mümkün değildi. Ama biz özellikle 2011 seçimlerinden sonra demin de ifade ettiğimiz gibi hemen ilk iş olarak aldığımız işlerden bir tanesi de demiryolu meselesi ve hakikaten bütün milletvekili arkadaşlarımızla tabiri caizse bunu namus meselesi olarak gördük. Biz devlet demiryollarından bir teknik heyeti Adıyaman'a getirmiştik.

"AKTİF YAŞAM MERKEZİ ADIYAMAN’IMIZ İÇİN BİR PRESTİJ PROJESİDİR..” Diğer projelerle ilgili de bilgi veren Yetiş, bu projelerden birinin Adıyaman için prestij projesi olan Aktif Yaşam Merkezi Projesi olduğunu söyledi. Aktif Yaşam Merkezi’nin Adıyaman’da model olarak uygulanan ve bu anlamda Türkiye’de ilk olma özelliği taşıdığını belirten Yetiş “Aktif yaşam merkezleri sadece engellilerimiz için tasarlanmadı. Proje, engelli, yaşlı ve gazilerimiz için çok çağdaş bir mimari olacak demişti..

"NEMRUT DAĞINA RAYLI SİSTEM” YAPILACAK..”

 Dr. Murtaza Yetiş, Nemrut Dağında ki bekleme yerinin yıkılarak onun yerine 800 metre aşağıda 2000 metre kapalı alanı olan bir tesisin yapılacağını söyledi. Milletvekili Yetiş, yapılacak tesisten heykellere kadar olan bölüme ise raylı bir sistemden kral yolu yapılacağını açıkladı. Raylı sistem üzerindeki vagonları katırların çekeceğini anlatan Yetiş, bu sistemin dünyada ilk olacağını vurguladı.

Verilen sözler, devlet garantisindeki projeleri şimdi ne hatırlayan ne de konuşan var. Ak parti iktidarının projelerini kentin bir milletvekili söylüyorsa hükümeti adına, partisi adına söylüyor. Şimdi ne oldu? Yetiş vekil olamayınca yatırımlar da rafa mı kalktı? Ama İktidar halen Ak parti. Yine 4 Ak parti milletvekili var ve Ak parti yine tek başına iktidar. Yani bir ismin milletvekilliği biterse partisi de onun açıkladığı projeleri iptal mi ediyor? Adıyamanlılar hem bu soruların yanıtlarını bekliyor hem de projelerin yeniden gün ışığına çıkıp çıkmayacağını bekliyor... HABER MERKEZİ



adıyaman,seçim vaadleri,şehirde bu hafta,mülk köyü