Av Bilgiç,CHP İl Başkanlığına Aday


Avukat Ali Murat Bilgiç,CHP Adıyaman İl Başkanlığı'na aday olacağını açıkladı.

post

 Siyaset    29.01.2020 11:27:05  


Seçilmesi durumunda CHP’nin Adıyaman’daki çıtasını yükselteceklerini belirterek Adıyaman için canla ve başla çalışacaklarını vurgulayan Avukat Bilgiç, “Adıyaman’ın çok ciddi sorunları var, bu sorunları kamuoyuna mal etmek konusunda çok ciddi bir gayret sarf edeceğiz. Bu süreç zor bir süreç, herkesin elini taşın altına koyması gereken bir dönem. Sorumluluktan kaçmayacağız,görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız, bundan kimsenin bir şüphesi olmasın. Hiçbir kaygımız, hiçbir korkumuz ve hiçbir amamız olmayacak. Biz sadece ülkemizin ve Adıyaman halkının çıkarları için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Seçilirsek muhalefetin olduğunu herkes hissedecek. Bu nedenle Adıyaman’ın sorunları konusunda çözümler üreteceğiz.

Önümüzdeki, günlerde yapılacak kongrede CHP Adıyaman İl Başkanlığı'na adayım. Bu sorumluluğu bana yükleyen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Kararımızın bana, aileme, partime, ilime ve ülkeme hayırlı olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım." ifadeleri kullandı.

2017 kongresinde Ali Murat Bilgiç ve Deniz Çakmak yarışmış, Ali Murat Bilgiç 87 ve Deniz Çakmak 85 oy almıştı.Av Murat Bilgiç mazbatasını almış ancak itirazlar üzerine  partiye üye olmayan delegelerin oy kullandığı gerekçesiyle seçim  iptal edilmişti.Yenilenen seçimde Deniz Çakmak 2 oy farkla il başkanı seçilmişti.ŞEHİRDE BU HAFTA

#chp #adıyaman #ali murat bilgiç #kongre #şehirde bu hafta