VURUR YÜZE İFADESİ, ŞAMPİYONLUK GELİYOR BİTANESİ


Türkiye Bölgesel Amatör Ligi 2. Grupta mücadele eden takımımız Adıyaman 1954 Spor kendi saha ve seyircisi önünde Kilis Belediyespor’u Mustafa Can Cap’ın attığı golle 1-0 yenerek hem üç puanı hem de liderlik koltuğunu tekrar aldı.

post

 4    2016-02-14  


Türkiye Bölgesel Amatör Ligi 2. Grupta mücadele eden takımımız Adıyaman 1954 Spor kendi saha ve seyircisi önünde Kilis Belediyespor’u Mustafa Can Cap’ın attığı golle 1-0 yenerek hem üç puanı hem de liderlik koltuğunu tekrar aldı. Adıyaman 1954 sporun Kilis Belediyespor’u 1-0, Karaköprü Belediyespor’un da kendi sahasında Elaziz Belediyespor’u 2-1 yenmesinin ardından takımımız Adıyaman 1954 spor hem üç puanı aldı hem de tekrar liderliğe yükseldi.

“GOLÜ KOVALIDIK, AMA İSTEDİĞİMİZİ SAHAYA YANSITAMADIK”

Maçın başlama vuruşuyla birlikte taraftarının da desteğini arkasına alan takımımız Adıyaman 1954 spor maçın ilk 15 dakikasında çok iyi bir oyun sergilemesine rağmen son oynanan iki maçta kaybedilen puanlar ve yaşanan psikolojik olayların ardından maça gergin çıkan takımımız maçın ilerleyen dakikalarında telaşlı bir oyun sergileyince bir türlü istediği oyunu sergileyemedi.  Ve maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

“MAÇIN HAKEMİ TARAFTARI ÇILDIRTTI”

İlk yarıda takımımızın istediği oyunu sergileyememesi kadar maçı yöneten hakem üçlüsünün maç içerisinde tutumlu kararları, yapılan her faulde oyuncularımıza sarı kart takımımızın oyununu iyice etkiledi. Maçın orta hakeminin üst üste yaptığı hatalar taraftarı da çileden çıkarırken, maçın 40. Dakikasında Abdullah’ın rakibiyle girdiği pozisyonu faul olarak değerlendiren maçın orta hakemi Abdullah’a ikinci sarı kartı gösterince Abdullah kırmızı kartla oyun dışında kaldı. İkinci yarıda da geliştirdiğimiz atakta ceza sahası içerisine yapılan ortada rakip takım oyuncusunun elle müdahalesini es geçen maçın hakemi tribünde taraftarı, saha içerisinde oyuncuları çıldırttı.

CAN CAP, TAKIMINA “CAN” KATTI

Maçın ikinci yarısının başlama vuruşuyla birlikte takımımız Adıyaman 1954 spor rakip kalede gol ararken, tribünleri dolduran taraftarlarımız ise 90 dakika boyunca susmayıp bir kişi eksik oynayan takımına destek olmayı sürdürdü. İkinci yarıya nazaran ikinci yarıda bir kişi eksik oynamamıza rağmen rakip kalede daha etkili olmaya başlayan takımımız korner vuruşunda Emrah Tanta  Mustafa Can Cap’ın önüne indirdi ve Mustafa Can Cap maçın 63. Dakikasında düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Gol sonrası tribünlerde ve saha içerisinde muhteşem bir coşku yaşanırken, bu kritik maçta ve haftada Mustafa Can Cap takımına hayat verdi.

“KALECİ SEZAİ AYAKTA ALKIŞLANDI”

Üst üste yaptığı kritik kurtarışlarla kalesinde adeta devleşen kaptan Sezai Yüksel alınan galibiyetin en büyük mimarı olurken, tribünler maç boyunca ve maç sonrası kaptan Sezai ve bütün takımı tebrik ederek tribünlere çağırdı.

“ATATÜRK STADYUMUNDA TÜRK BAYRAKLARI DALGALANDI”

 

Elaziz Belediyespor maçında yaşanan olaylar ve Irkçı söylemlerin ardından bu hafta oynanan maçta Adıyaman 1954 Spor kulübü ve taraftarı tribünleri Türk Bayraklarıyla donatarak Adıyaman’ın devletine, milletine ve bayrağına bağla bir il olduğunu gösterdi. Tribünleri dolduran taraflar maçın başından sonuna kadar ellerinde Türk Bayraklarıyla takımını coşkulu bir şekilde desteklerken, Adıyaman’ın teröre prim vermeyen bir olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

tayfun güzel, ferhat vural, adıyaman 1954, hüseyin koç, oğuz mutlu