Tarım spordan vali demirtaşa ziyaret


23-24 Ocak tarihleri arasında İstanbul’da yapılan 16 yaş altı Türkiye Salon Şampiyonasında Türkiye 3. sü olan Tarımspor sporcularından Kader Güvenç ve Kader Dost ile 28 Ocak 2016 tarihinde Antalya’da gerçekleşen Türkiye Olimpik Baros Yürüyüş Şampiyonasında 3. olan Yaren Urucu Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

post

 4    2016-02-18  


Ziyarette, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü ve Tarımspor Kulüp Başkanı Adil Alan ile Atletizm İl Temsilcisi Hüseyin Doğan’da hazır bulundu.

Vali Mahmut Demirtaş, gerçekleşen müsabakalarda başarıyla dönen Tarımspor şampiyonlarını makamında kabul ederek cumhuriyet altını ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Sporcuların ziyaretinden memnuniyet duyan Vali Mahmut Demirtaş, “Adıyaman’da sporun hemen her branşında başarılı sporcular yetiştirilerek önemli sonuçlar elde edilmektedir. İstanbul ve Antalya’da düzenlenen müsabakalara katılan sporcularımız dereceler alarak Türkiye 3.sü olmuşlardır. Bu başarı bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu başarılı sonuçların ardından Tarımspor sporcularımızdan Kader Güvenç ve Kader Dost Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından açılan 2016 ve 2020 hazırlık kamplarına alınmışlardır. Sporcularımızın burada da ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine olan inancım tamdır. Valilik olarak imkânlarımız dâhilinde sporcularımıza her türlü desteği vereceğiz. Sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum”dedi.

Valilik Makamında sporcularla bir süre sohbet eden Vali Mahmut Demirtaş, daha sonra sporculara birer Cumhuriyet altını hediye etti. HABER MERKEZİ

vali demirtaş,adil alan,tarım spor,şehirde bu hafta