GAZETECİLERİNDE DİKİLİ AĞACI VAR


Adıyaman'ın en büyük mesire alanını kente kazandırmayı hedefleyen Adıyaman Valiliği’nin yürüttüğü Beşpınar Vadisinde ki çalışmalar kapsamında gazeteciler vadiye ağaç dikti.

post

 Çevre    2016-03-01  


  Vali Mahmut Demirtaş, eşi Beyhan Demirtaş, Vali Yardımcıları Murat Süzen, Levent Öztin, Onur Kökçü, Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, yerel gazete sahipleri, yerel ve yaygın basın mensupları ile köşe yazarlarının katılımıyla Beşpınar Vadisinde devam eden ağaçlandırma çalışmalarına katıldı.

  Adıyaman'da görev yapan basın mensupları Beşpınar Vadisinde devam eden ağaçlandırma çalışmaları kapsamında, kendileri için ayrılan alanda değişik türden yetişmiş ağaçları toprakla buluşturdu.

  Adıyaman'ın en büyük sosyal projelerinden biri olan Beşpınar Projesinin 1.300 dönümlük bir alan üzerine uygulandığını belirten Vali Mahmut Demirtaş, "Projede çalışmalar ilerledikçe güzelliklerde gün yüzüne çıkıyor. Bir şeyin ortaya çıkabilmesi için öncelikle emek verilmesi gerekiyor. Bizde bu projeye çok emek verdik. Projeyi etap etap hizmete sunuyoruz. Ağaçlandırma çalışmalarına katılan bütün basın mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. Her türlü sosyal donatıya sahip bu proje tamamlandığında Adıyamanlı vatandaşlarımız aileleriyle birlikte  yeşil alanların içerisinde hem piknik yapabilecek hem de kentin boğucu ve yorucu atmosferinden uzaklaşma imkânı bulacaktır. Bu projenin çok güzel bir şekilde sonuçlanacağına inanıyorum” diye konuştu.

  Vali Demirtaş'ın eşi Beyhan Demirtaş ise, bu projeye emek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu proje gerçekten çok büyük bir çalışmanın ürünü. Bütün Adıyamanlılar gibi bende büyük bir özlemle bu projenin bitirilerek hizmete sunulmasını bekliyorum" ifadelerini kullandı.

  Beşpınar projesinin hayata geçirilmesinde ve bu aşamaya gelmesinde büyük emek veren Vali Mahmut Demirtaş'a teşekkür eden Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan ise, "Bu proje Adıyamanlı vatandaşlarımızın özlem duyduğu bir projeydi. Bu projenin bu aşamaya gelmesinde sayın valimiz olağanüstü bir çaba göstermiştir. Bizler de basın mensupları olarak bugün burada devam eden ağaçlandırma çalışmalarına katıldık. Böyle güzel projeleri ilimize kazandıran sayın Valimize bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da basın olarak her türlü desteği vereceğiz" şeklinde konuştu.İHA

adıyaman,gazeteciler,şehirde bu hafta