BU GURUR ADIYAMAN’IN


ADIYAMAN 1954 SPOR, KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR’U 2–1 YENEREK ŞAMPİYONLUK YOLUNDA ÇOK ÖNEMLİ 3 PUAN DAHA ALDI.

post

 4    2016-03-06  


Takımımız Adıyaman 1954 spor, galibiyetlerine bir yenisini daha eklerken tribünleri dolduran binlerce taraftarı adeta mest etti.  Adıyaman 1954 spor bugün kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor’u Gökhan demir’in iki gölüyle mağlup ederken, rakip Karaköprü Belediyespor’un tek gölü semih’ten geldi.

  Adıyaman 1954 spor maça çok iyi başladı. İlk yarıda birçok gol pozisyonuna giren Adıyaman 1954 spor, 34. Dakikada Karaköprü Belediyesporlu semih’in gölüne engel olamadı ve ilk yarıyı 1–0 yenik kapadı.  İkinci yarıya 10 bin’e yakın taraftarının da büyük desteğini alarak başlayan Adıyaman 1954 spor, rakibini kendi sahasına hapsetti. Üst üste atak yapan takımız beklediği golü 54. Dakikada forveti Gökhan Demir ile buldu. Gölün ardından etkili oyununu devam ettiren takımımız, 82. Dakikada yine Gökhan Demir’in kafa gölüyle durumu 2-1’e getirdi.  Golün ardından taraftarlar adeta çıldırdı. Adıyaman 1954 spor lehine sürekli tezahürat yapan ve bir dakika susmayan taraftarlar maçın bitiş düdüğüyle birlikte stadı karnaval yerine çevirdi.

  Adıyaman 1954 spor aldığı bu galibiyetle en yakın rakibine karşı hem üstünlük kurdu, hem de liderliğini devam ettirerek şampiyonluk yolunda çok önemli bir üç puanı daha hanesine yazdırdı. 

tayfun güzel, ferhat vural, sehirde bu hafta, spor, adıyaman 1954, hüseyin koç