AK Parti’de Video Konferanslı Toplantı


AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin başkanlığında, video konferans yöntemiyle Milletvekilleri, İl Genel Meclis, İl,İlçe, belde belediye ve teşkilat başkanlarıyla bir araya gelerek ülke ve Adıyaman gündemi ile ilgili bir toplantı gerçekleştirildi.

post

 Siyaset    29.04.2020 01:42:33  


Toplantının başında teşkilat çalışmalarıyla ilgili kısa bir bilgi veren Başkan Dağtekin, Adıyaman teşkilatları olarak   başarıyla bu sürecin üstesinden geleceklerini vurguladı.

              Daha sonra konuşan AK Parti  Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın,pandemi sürecinde  teşkilatlara ve belediye başkanlarında büyük görevler düştüğünü ifade ederek “Türkiye, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep  Tayyip Erdoğan'ın etkili koordinasyonu ve cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin basiretli çalışmalarıyla bu hassa süreç başarılı bir şekilde yönetiliyor. AK Parti'mizin 2002 yılından bu yana ilmek ilmek dokuduğu alt gelir gruplarına ulaşma ve sahiplenme politikası, bu dönemde  somut sonuçlar verdi. Her ne kadar bir izolasyon döneminde olsak ta hem siyasi hemde ekonomik istikrarın devamı için büyük çabalar sarf etmekteyiz” dedi.

Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ise  koronavirüs tedbirleri kapsamında belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek “Adıyaman halkının daha iyi ve güzel bir kente kavuşturmak için belediye olarak çalışmalarımız aksatılmadan devam ediyor. Elbette tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde zor bir süreçten geçiyor. Bizler her şeye rağmen verdiğimiz vaatleri yerine getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bir nebze destek olmak için sosyal yardımları valiliğimiz koordinasyonunda vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Salgınla mücadeleyi ve salgının etkilerinin azaltılmasına yönelik kırsal bölgelerde faaliyetlerine devam ettiklerini belirten İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan ise “İl Genel Meclisi olarak  hizmetlerimizi aksatmayacak şekilde tedbirlerimizi aldık. Köylerimizden gelen talepleri kayıt altına alarak , talep sahibine mutlaka geri dönüş sağlıyoruz. Alınan tedbirlerin sahada rahat bir şekilde işletilebilmesi için köy muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla sürekli iletişim halindeyiz” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda il genel meclis, belediye ve teşkilat başkanları tek tek söz alarak Koronavirüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi vererek sorun ve taleplerini dile getirdiler.ŞEHİRDE BU HAFTA

 

#adıyaman #akparti #ahmetaydın #mehmetdağtekin #süleymankılınç #şehirdebuhafta