AK PARTİ İL TEŞKİLATI, BASINLA BİR ARAYA GELDİ


1 Kasım seçimlerinin ardından yeniden teşkilatlanan, kadın kolları dışında il, merkez ilçe ve gençlik kolları başkan ve yönetimlerini yeniden oluşturan ak parti Adıyaman teşkilatı, düzenledikleri toplantıda basın mensuplarıyla ilk kez bir araya geldi.

post

 Siyaset    2016-03-19  


Toplantıya ak parti il başkanı Abdurrahman Dimez, merkez ilçe başkanı Mehmet Hanifi erdem, kadın kolları başkanı Perihan gümüş, gençlik kolları başkanı oğuz mutlu, belediye başkanı F. Hüsrev kutlu ve teşkilat üyeleri katıldı.

  Ak parti il başkanı Abdurrahman Dimez yaptığı konuşmada ak parti Adıyaman teşkilatının eski ve yeni üyeleriyle birlikte yeni bir oluşuma girdiklerini ve Adıyaman’ı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını söyledi. Dimez; “düzenlenen toplantıyla birlikte bütün mesai arkadaşlarımla Adıyaman’a hizmet etme noktasında, Adıyaman’ı daha yaşanabilir bir kent yapma noktasında birlikte çalışacağız. İnancımız başarıyı beraberinde getirecektir. Ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyor. Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacımızın olduğu bir süreçteyiz. Basın aracılığıyla kamuoyuna ak parti il teşkilatı olarak kamuoyuna duyurmak istedik.  Teşkilatımızda hem eski hem de yeni arkadaşlarımız var. Merkez ilçe başkanımız ve gençlik kolları başkanımızın atanmasıyla birlikte teşkilatlanma sürecimiz tamamlandı. Birlik ve beraberlik içerisinde el ele vererek çalışmalarımıza başladık. Bizden çok fazla beklenti var. Bunun için kendi aramızdaki geçmişte yaşananları bir kenara bırakarak başarılı olmak için çalışacağız” dedi.

 Adıyaman belediye başkanı F. Hüsrev kutlu; “ yeni atanan arkadaşlarımız teşkilatımıza hayırlı olsun diyorum. Yönetimdeki arkadaşlarımızla uyum içerisinde heyecanla yola devam edeceklerine inanıyorum. İl başkanımızla merkez ilçe başkanı iken güzel bir belediye seçimi geçirdik. Merkez ilçe başkanımız ve gençlik kolları başkanımızın da büyük bir enerji içerisinde teşkilat için çalışarak güzel şeyler başaracaklarına inancım tamdır. Teşkilattaki bütün arkadaşlarımıza başarı diliyorum” diye konuştu. HABER MERKEZİ

ak parti adıyaman,şehirde bu hafta