Başkan Turanlı'dan çat kapı ziyaretler


Adıyaman-Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf TURANLI, Kahta'da çat kapı ziyaretlerde bulunarak, vatandaşların sıkıntı ve sorunlarını dinliyor.

post

 YEREL    11.06.2020 11:39:43  


Kahta Belediye Başkanı  İbrahim Yusuf Turanlı mahallelerde çat kapı ziyaretler yaparak, vatandaşlar ile bir araya geliyor. Başkan Turanlı, Menderes Mahallesinde gerçekleştirdiği ev ziyaretinde Mahalle  Muhtarı Mustafa Genç İle  birlikte çat kapı ziyaretlerde bulundu. Vatandaşları evlerinde ziyaret eden Başkan Turanlı, Belediyenin çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirerek, istek ve önerilerini dinliyor. Başkan Turanlı, rastgele ziyaretleri devam edeceklerini ifade ederek, "Ailelerle yüz yüze görüşerek sıkıntıları yerinde tespit ediyoruz. Çat kapı ev ziyaretlerine devam ediyoruz, yüz yüze görüşerek onların sorunlarını dinliyor ve imkanlarımız ölçüsünde çözüm bulmaya çalışıyoruz,dertleşip, sohbet ediyoruz.Birbirimizle olan birlik, beraberlik kardeşlik gibi bağlarımızı da güçlendiriyoruz" dedi.

Vatandaşlar, Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı'nın bu çat kapı ziyaretlerinden memnuniyetlerini dile getirdiler.ŞEHİRDE BU HAFTA

#adıyaman,kahta,kahta belediyesi,yusuf turanlı,şehirde bu hafta