İYİ Parti'li Bozkurt'tan zehir zemberek açıklama


İYİ Parti kurucular üyesi ve İYİ Parti Adıyaman milletvekili adayı Mahmut Bozkurt,geçtiğimiz pazar günü yapılan İYİ Parti Adıyaman il başkanlığı kongresiyle ilgili zehir zemberek açıklamalarda bulundu.Bozkurt İYİ Parti teşkilat başkanı Koray Aydın ve mevcut il başkanı Kenan Doğan'ı hedef aldı.

post

 Siyaset    02.07.2020 16:13:37  


İYİ Parti kurucular kurulu üyesi ve 20.21'nci dönem Adıyaman milletvekili Mahmut Bozkurt'un açıklaması:

"Çok değerli milletvekilim kardeşim. Bu mesajı size Mahmut Bozkurt olarak yazıyor ve okumanızı rica ediyorum. Korkusuzların kurduğu İYİ Partiye, bir korkusuz kardeşiniz olarak Genel  Başkan Meral Akşener,in (BACIMDIR) teklifi üzerine katılan bir kardeşinizim. Adıyaman gibi zor bir coğrafyada iki seçim geçirdim. Toplam altı ayım ilimde geçti. Seçimlerden ilimde en iyi sonuçları almak için çabaladım. Son belediye seçimlerine, ittifak dışında adayımızla girdik  yüzde 12 gibi yüksek bir oyla, 81 il içinde birinci çıkarak büyük bir başarıyı gerçekleştirdim. İl genel meclis  üyeliğine ülkücü bir kardeşim İl Başkanı tarafından aday gösterildi. Bu ismin yanlış olduğunu, şehir ve köylerde karşılığının olmadığını söyledim. Başkan bana bütün MHP'lilerin oy vereceğini ifade ettiler.Ben ise Adıyaman'da MHP'nin hiç bir dağılma yaşamadığını ve oy vermeyeceklerini, doğacak sonuçtan da kendisinin mesul olacağını söyledim. Seçim sonucu yüzde 12 oldu. İl genel meclis oyu yüzde 2 oldu. Ülkücü oyların tamamı yüzde yarım olmuştur,bunlar kayıtlarda mevcut.

BİR KAÇ HİZİPÇİYLE KONGREYİ KAZANDILAR

Sayın vekilim, geçtiğimiz pazar Adıyaman il kongremiz yapıldı. İl başkanı aldığı talimatlar ve toplam on kişiden oluşan hizipçiyle delege yapısını birkaç ailenin bireylerinden oluşturmuşlar. Delege yapısı benim oylarını aldığım tabanla hiç örtüşmedi. Bir tek Bozkurt soyadı da bulunmamaktadır.  Birkaç hain, Mahmut Bozkurt'u bu hizipçilerin önüne atarak kongreyi kazandıklarının sarhoşluğunu yaşıyorlar. Mahmut Bozkurt en az yüzde 10'luk tabanıyla dimdik ayaktadır. Bu başarıyı yüzde 20'ye taşımanın hesabını yaparken Genel Merkez bu tuzakla karşı karşıya kaldım. Ama kazanan ben oldum. Ben ilimde iz bırakmış bir isim olarak hep nesilden nesile var olacağım. Zaman bunun şahidi olacaktır. Teşkilat başkanı  Koray Aydın bey bu organizasyonun baş mimarıdır. Bu kongre onunla benim aramda geçmiş ve kağıt üzerinde Koray bey kazanmıştır. İlçe başkanlarımı dahi tek tek arayarak, organizasyonu tamamlamıştır. İYİ partiye çok büyük emekler veren kardeşiniz olarak, Koray beyin teşkilat başkanlığını tanımıyorum. İhraç yolları kendisine açıktır. Değerli kardeşim ben ülkücü değilim, ama Ülkücülerinde kardeşi olan Atatürk milliyetçisiyim. Gücümü Demokrat parti, Adalet Partisi, Doğru Yol Partisi ve Anavatan partilerinden alan, kökleri de buralarda olan bir kardeşinizim. İlimde ve halkımda bu duruşum, milliyetçi duruşumla birleşerek benim üst kimliğim olmuştur. Bu duruşumdan dolayı, kimseye teslim olmam, tabanıma da kimse etki edemez, kimsede KAZANDIM diye sevinemeyecektir " dedi.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz pazar günü İYİ Parti Adıyaman il kongresi yapılmış,Mahmut Bozkurt'un desteklediği aday Mehmet Hakan Karaaslan ile mevcut başkan Kenan Doğan yarışmıştı.Kongrede Mehmet Hakan Karaaslan 144 oy alırken,Kenan Doğan 198 oy alarak yeniden İYİ Parti Adıyaman il başkanlığına seçilmişti.ŞEHİRDE BU HAFTA

#adıyaman,iyi parti,mahmut bozkurt,kenan doğan,koary aydın