Adıyaman Alperen Ocaklarında Nöbet Değişimi


Adıyaman Alperen Ocakları Başkanlığını görevini yürüten Sergen Seçkin il dışına tayin olması nedeni ile görevini Kürşat Sarı’ya devretti.

post

 Güncel    26.07.2020 13:15:33  


Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Kazım Birtane'nin de katıldığı Devir teslim töreninde  Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Kazım Birtane , “Her ikisinden de Allah razı olsun yolları bahtları açık olsun. Bu kutlu davaya hizmet eden herkes bizim için son derece önemlidir. Bugün Sergen Başkanımızın bıraktığı yerden daha ileriye götürebileceğine inandığım Kürşat başkanımızı bu göreve layık gördük. Eminim ki kendisi de bu görevi layığıyla yerine getirecektir. Bugüne kadarki emekleri için Sergen başkanımıza çok teşekkür ederim, Allah kendisinden razı olsun. Bu kutlu ve büyük sorumluluğu üstlenen Kürşat başkanımızın da Allah yardımcısı olsun” dedi.

Görevi Kürşat Sarı ’ya devreden Sergen Seçgin ise yaptığı açıklamada şunları kaydetti: Bu zamana kadar yapmış olduğum Alperen Ocakları İl başkanlığı görevini sevgili kardeşim Kürşat Sarı başkanıma devrettim. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz bayrağımızı bir yere kadar getirdik ve şimdi sıra ise Kürşat başkanımızdadır. Şüphem yoktur ki Kürşat başkanım daha ileriye kadar ve daha güzel yerlere taşıyacaktır.  Allah yolunu izini açık etsin.  Her zaman teşkilatımızın ve uç beyimizin emrindeyiz.

Görev süresince manevi desteklerini esirgemeyen dava büyüklerim ve dava arkadaşlarım haklarınızı helal ediniz. "dedi.

Adıyaman Alperen Ocakları İl Başkanlığı görevine gelen Kürşat Sarı'da" Adıyaman ve Alperen camiasının desteğine inanarak görevi kabul ettik. İnşallah sizlerin destekleri ve Allah’ın izniyle bayrağı daha üst seviyelere taşımakiçin çalışacağız.” açıklamasını yaptı .

Kuran Kerim ve bayrak ile görev değişikliğinin Yapıldığı törende BBP il Başkanı Nihat komşu, Eski Ocak Başkanı Sinan Önder, Alperen Ocakları teşkilatı ve Adıyamanlı Alperenler hazır bulundu. ŞEHİRDE BU HAFTA

 

#adıyaman,alperen ocakları,devir teslim