Adıyaman’da bin 700 polis görev yapacak


Adıyaman Emniyet Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesi ve sonrası halkın huzur ve güvenliğini sağlamak ve rahat bir bayram geçirebilmeleri amacıyla il genelinde asayiş ve trafik yönünden en üst seviyede gerekli emniyet tedbirlerinin alındığını açıkladı.

post

 Güncel    29.07.2020 16:07:38  


  Açıklamada, bayram öncesi ve süresince 462 trafik personeli ve bin 252 diğer birimlerden olmak üzere toplam bin 714 personelin görevlendirildiği bildirildi.

  Açıklamanın devamında, “Görevlendirilen personelimiz, bayram öncesi ve süresince vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu çarşı merkezi, banka önleri, AVM ve alışveriş yapılan yerler ile hayvan pazarlarında dolandırıcılık, hırsızlık ve Covid-19'la mücadele tedbirleri başta olmak üzere ilimizin asayişi ve güvenliği için görev ifa edeceklerdir.

  Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bayram geçirebilmeleri, istek ve şikayetlerini anında ilgili mercilere iletebilmeleri ile birlikte olması muhtemel olaylara süratle müdahale edilebilmesi için Emniyet Müdürlüğümüzle irtibata geçilebilecek 155 Polis İmdat ve 0416 216 48 85 nolu telefonlarının yanında adiyaman@egm.gov.tr ve www.adiyaman.pol.tr e-posta adresleri halkımızın hizmetindedir” ifadelerine yer verildi.İHA

#adıyaman,adıyaman emniyet müdürlüğü,bayram,önlem