Sağlık personeli maske bıraktı!


Kahta devlet hastanesinde çalışan Doktor ve sağlık personeli pandemi sürecinden dolayı hiç döner sermaye alamadıkları gerekçesiyle eylem yaptılar.İki maske takan personel birini eylem için bıraktılar.

post

 Sağlık    11.08.2020 16:12:29  


Adıyaman'ın Kahta ilçesi Devlet Hastanesinde çalışan doktor ve sağlık  personeli, döner sermayeden para alamadıkları için 1 dakikalık eylemde bulundular.2 maske takan sağlık personeli birini eylem için bıraktılar.

Doktorların Sessiz Çığlığı

Son donemde ülkemizde ve ilimizde hızla artış gösteren Covid-19 salgınında tüm risklere rağmen özveriyle çalışan Kahta Devlet Hastanesi doktorları son 2 aydır döner sermaye alamadıkları için hastane bahçesinde 1 dakika sessiz kaldıktan sonra alkışlarla yanında getirdikleri 2. Maskeleri yere bırakarak içinde bulundukları sıkıntılı durumu dile getirmeye çalıştılar.

Sağlık personeli Gerger,Sincik ilçeleri ve Göçeri beldesinin  sabit döner sermayeleri Kahta devlet hastanesine bağlı olduğundan dolayı döner sermaye alamadıklarını ifade ettiler.Saat 15.00 de Kahta Devlet Hastanesi önünde maske bırakma eyleminde bulunan doktor ve sağlık personeli İl sağlık müdürlüğüne çağrıda bulunarak,Gerger Sincik ve Göçeri devlet hastanelerinin mali olarak Kahta devlet hastanesinden alınıp il sağlık müdürlüğüne bağlanmasını talep ettiler.ŞEHİRDE BU HAFTA

 

#adıyaman,kahta,kahta devlet hastanesi,döner sermaye,eylem