Başkan Kılınç:Battı Çıktı ile Ulaşımdaki Sorun Ortadan Kalktı


Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın seçim öncesi vaatleri arasında yer alan ve söz verilen tarihten önce hizmete açılan farklı seviyeli köprülü kavşak vatandaşı mutlu etti. Adıyamanlıların hizmetin en iyisine layık olduğunu söyleyen ve projelerin devam edeceğini müjdeleyen Başkan Kılınç ise farklı seviyeli köprülü kavşak projesi için başta büyük sabır gösteren Adıyaman halkı olmak üzere emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür etti.

post

 YEREL    27.08.2020 13:52:44  


2019 seçimlerinde halkın büyük teveccühü ile Adıyaman Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Dr. Süleyman Kılınç’ın, seçim öncesi vaatleri arasında yer alan Altınşehir Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki farklı seviyeli köprülü kavşak çalışmalarının tamamlanarak belirtilen süreden önce hizmete açılması Adıyamanlıları mutlu etti.

Memnuniyetlerini Başkan Kılınç’la paylaşan vatandaşlar, Adıyaman’a kazandırılabilecek en önemli yatırımlardan bir tanesinin tamamlanarak hizmete açılmasının mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, “Adıyaman, tarihi boyunca teröre prim vermemiş, hep devletinin yanında yer almış bir ildir. Bu özelliğinden dolayı huzur ve barış şehri olarak da bilinen şehrimiz, nihayet devletten uzun yıllardır beklediği yatırımları almaya başlamıştır. Cumhuriyet tarihi boyunca ilimize yapılan yatırımların daha fazlasını sadece kendi dönemlerinde ilimize kazandıran AK Parti sayesinde bir hayalimiz daha gerçekleşmiş oldu çok şükür. Allah emeği geçen herkesten razı olsun” şeklinde konuştu.

ADIYAMAN BELEDİYESİ’NDEN 5 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından üstlenilen projenin Adıyaman’a kazandırılması ile ilgili konuşan ve Adıyamanlıların duyduğu memnuniyetin kendisini daha da mutlu ettiğini söyleyen Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç ise Adıyaman Belediyesi olarak farklı seviyeli köprülü kavşak projesinin başladığı ilk günden itibaren projeyle yakından ilgilendiklerini ve proje kapsamında Altınşehir Mahallesi’nin altyapısını baştan sona yenilediklerini dile getirerek, “Farklı seviyeli köprülü kavşak çalışması kapsamında yapılan kazı işlemleri sırasında Adıyaman Belediyesi olarak kanalizasyon, yağmursuyu ve içme suyu hattı döşeme çalışması gerçekleştirdik. Yaklaşık 5 milyon TL’lik bir maliyete sahip olan bu çalışmamızın yanında, Millet Bahçesi için de 5 milyon TL’lik bir yatırım yaptık. Kamulaştırma, imar durumu ve diğer kurum bağlantılarında verilen desteklerin dışında gerçekleşen bu yatırımımız sayesinde hem çalışmalar hız kazandı, hem de halkımıza kaliteli hizmetleri daha erken sunmuş olduk” şeklinde konuştu.

“PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK”

Hizmetin en güzeline layık olan Adıyamanlılar için projelerin devam edeceğinin müjdesini de veren Başkan Kılınç, farklı seviyeli köprülü kavşak projesinin Adıyaman’a kazandırılmasında emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ederek, şunları dile getirdi: “Göreve seçilmeden önce yaptığımız fizibilite çalışmalarında ilimizin önemli eksiklerinden bir tanesi olduğunu tespit ettiğimiz ve yapılması için sözünü verdiğimiz Altınşehir Mahallesi’ndeki farklı seviyeli köprülü kavşak çalışmaları nihayet tamamlanarak halkımıza hizmet vermeye başladı. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yaklaşık bir yıl önce başlatılan ve Adıyaman Belediyesi olarak da altyapı çalışmalarını yaptığımız bu önemli projenin Adıyaman’a kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor,inşaat çalışması boyunca yaşanan olumsuzluklardan dolayı göstermiş oldukları sabır ve anlayıştan dolayı da tüm hemşehrilerime minnetlerimi sunuyorum” dedi.ŞEHİRDE BU HAFTA

#adıyaman belediyesi,süleyman kılınç,şehirde bu hafta,battı çıktı