Vali demirtaş köylülerle


Adıyaman'da kırsal kesime yapılan yatırımlar hız kazandı. Önemli yatırımlar sayesinde köylerin çehresi değişerek, köyler şehir görünümüne kavuşuyor.

post

 YEREL    2016-05-04  


Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği aracılığıyla kırsal kesime yönelik hizmet kalitesinin artırılması amacıyla köylerde kilitli parke, taziye evleri ve alt yapı hizmetlerinin kalitesi artırılıyor.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Vali Yardımcısı Murat Süzen'le birlikte merkeze bağlı Kemerkaya, Kalburcu, Aydınoluk ve 100. Yıl Köylerini ziyaret ederek, Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından bitirilerek köylüye teslim edilen taziye evleri ve diğer yatırımları yerinde inceledi.

Gittiği köylerde yoğun bir ilgiyle karşılanan Vali Mahmut Demirtaş, köy sakinleri ile bir araya gelerek taleplerini dinledi.

 Ziyaret ettiği köylerde çocuklara da yakın ilgi gösteren Vali Demirtaş, etrafını aran çocuklarla sohbet ederek, kitap armağan etti.

Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği ve İl Özel İdaresinden kırsal kesime yönelik başta alt yapı olmak üzere hayal bile edilemeyecek çok önemli hizmetlerin hayata geçirildiğini dile getiren Vali Mahmut Demirtaş, "Bu yatırımlarla köylerimizin ihtiyaçlarını bir bir yerine getiriyor ve köylerimizi daha modern yaşam alanlarına dönüştürüyoruz. Yaptığımız tüm yatırım ve çalışmalarda devletimizin sıcaklığını vatandaşlarımıza daima hissettiriyoruz. Bu yatımların gittiği çoğu köylerimiz şehir görünümüne kavuşmuştur. Köylü vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını karşılayabilmek için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bütün bu hizmetlerle amacımız, kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımızın daha rahat yaşamasını sağlayarak, insanımızın hayat kalitesini günümüz şartlarına göre yükseltmektir. Köylerimizin diğer eksikliklerini de imkânlarımız ölçüsünde çözeceğiz "dedi.

Köylüler ise, yaptığı yatırım ve hizmetler ile gösterdiği yakın ilgiden dolayı Vali Mahmut Demirtaş'a teşekkür etti.HABER MERKEZİ

 

adıyaman valiliği,val, mahmut demirtaş,adıyaman,şehirde bu hafta gazetesi