Besni’de fıstık hasadı başladı


Adıyaman’ın Besni ilçesinde fıstık hasadı başladı.Hasada Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar’da katıldı.

post

 Ekonomi    13.09.2020 09:26:39  


Vali Mahmut Çuhadar’ı ve beraberindeki heyeti Besni Kaymakam Vekili Mutlu Köksal ve ilçe yöneticileri karşıladı.

Vali Mahmut Çuhadar, Besni ziyareti kapsamında ilk olarak İl Özel İdaresinin desteğiyle çevre düzenleme çalışmaları yapılarak işletilmesi için Besni Belediyesine devr edilen Su Gözü mesire alanında incelemelerde bulundu.

Buradaki incelemelerin ardından Vali Mahmut Çuhadar ve beraberindeki heyet, Suvarlı Beldesine geçerek Belediye Başkanı Gülfer Ağır’ı ziyaret edip, Belediyenin yürüttüğü faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Suvarlı Belde meydanında vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Mahmut Çuhadar, vatandaşlarla sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.

Vatandaşlar ise beldelerini ziyaret ederek, taleplerini dinleyen Vali Mahmut Çuhadar’a teşekkürlerini iletti.

Suvarlı’daki temaslarının ardından Köseceli Beldesine geçen Vali Mahmut Çuhadar, Belediye Başkanı Kerim Turgut’u ziyaret ederek, belediyenin faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Belediye ziyareti sonrası Köseceli halkıyla buluşan Vali Mahmut Çuhadar, belde halkının sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Mahmut Çuhadar, Köseceli Beldesindeki temasları kapsamında ilçe ekonomisinin en önemli gelir kaynaklarından biri olan Fıstık Hasadına katıldı.

Köylü vatandaşlarla birlikte fıstık toplayan Vali Mahmut Çuhadar, Besni’nin tarımsal üretiminde önemli bir yere sahip olan Antep Fıstığı hasadında çiftçilere bol ve bereketli bir hasat geçirmeleri temennisinde bulundu.ŞEHİRDE BU HAFTA

#adıyaman,besni,fıstık,hasat,vali mahmut çuhadar