DEVA Partisi Sincik İlçe Başkanlığına Aslan Getirildi


Teşkilatlanma çalışmalarına hız veren DEVA Partisi, Sincik ilçe başkanlığına Nuri Aslan’ı getirdi.

post

 Siyaset    16.09.2020 19:07:45  


Adıyaman il, merkez ilçe,Kahta,Gerger,Samsat,Besni ve Gölbaşı ilçe başkanlarını belirleyen DEVA Partisi son olarak Sincik ilçe başkanını belirledi.Sincik’te esnaflık yapan Nuri Aslan,DEVA Partisi Sincik ilçe başkanlığına getirildi.

Kendisini başkanlığa layık gören DEVA partisi genel başkanı Ali Babacan,il başkanı Uğur Dündar ve il teşkilatına teşekkür eden Aslan,” Türkiye’nin de Adıyaman’ın da geleceği DEVA partisindedir.Ben ülkemizin sorunlarına DEVA derman olur inancıyla seve seve bu göreve talip oldum. DEVA partisini Sincik’te birinci yapmak için gece gündüz demeden çalışacağım  “dedi.

Partisinin yeni olmasına rağmen Adıyaman’da hızlı bir giriş yaptıklarını söyleyen DEVA Partisi Adıyaman  il başkanı Uğur Dündar ,”Çok kısa sürede merkez ilçe başkanımızı ve ilçe başkanlarımızı atadık.Hepsi birbirinden değerli olan bu arkadaşlarıma başarılar diliyorum.Tek hedefimiz ve amacımız vardır.O da Ali Babacan  liderliğinde kurulan DEVA Partimizi iktidara taşımaktır.Çünkü ülkemizin sorunlarını ancak DEVA kadroları çözer “dedi.

Nuri ASLAN :  1977 Sincik doğumlu,Ortaokul mezunu evli ve 6 çocuk babasıdır.Aslan, halen  Sincik ilçesinde esnaflık yapmaktadır.

#adıyaman,devapartisi,alibabacan,şehirdebuhafta,uğur dündar,sincik