AK Parti Gölbaşı İlçe Kongresi Yapıldı


AK Parti Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe Başkanlığı kongresinde mevcut Başkan Hakan Toydaş, yeniden başkan seçildi.

post

 Siyaset    20.09.2020 12:51:13  


  Kongrenin açılış konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Gölbaşı ilçe Başkanı Hakan Toydaş, “2019 Ocak ayından itibaren devraldığımız AK Parti Gölbaşı ilçe Başkanlığı görevini yönetim kurulundaki arkadaşlarımla beraber bize tevdi edilen esaslar çerçevesinde yerine getirmeye çalıştık” dedi.

  AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı saygıyla hürmetle selamlayıp onun arkasından yürümeğe devam edeceklerini belirtti.

  Daha sonra konuşan AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ise, “Dünya liderimiz cumhurbaşkanımız ile birlikte ona yol arkadaşı olan ona destek veren onunla birlikte bu ülkenin sorunlarının çözümü için bu coğrafyanın duasıyla desteğiyle gayret gösteren herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Gölbaşı ortak paydasında bu değerler manzumesinde bizi bir araya getiriyor. İnşallah bundan sonraki süreçte de yine milletvekili arkadaşlarımızla beraber il başkanımızın riyasetinde ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, il genel meclisi başkanımız, il genel meclis üyelerimiz, kadın kolları, gençlik kolları başkanları ve üyelerimiz, muhtarlarımız, STK’larımız emek veren herkesle birlikte inşallah inandığımız yolda yürümeye devam diyorum. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

  Yapılan konuşmaların ardından 400 delegenin oyunun tamamını alan AK Parti Gölbaşı ilçe Başkanı Hakan Toydaş, yeniden başkan seçildi.İHA

#adıyaman,ak parti,gölbaşı,kongre