ÖĞRETMENLERİNE “ANNELER GÜNÜ”SÜRPRİZİ


30 YIL ÖNCE KENDİLERİNE DERS VEREN ÖĞRETMENLERİNİ UNUTMAYAN ÖĞRENCİLER, 30 YIL SONRA MEZUN OLDUKLARI SINIFTA ÖĞRETMENLERİNİN, ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADILAR.

post

 Güncel    2016-05-11  


Adıyaman’da en güzel anneler günü sürprizi Atatürk ilkokulunda okuyan ve 30 yıl sonra öğretmenlerini okula davet ederek sürpriz yapan öğrencilerden geldi.

Adıyaman merkez Atatürk İlkokulu 1985-1986 dönemi öğrencileri, tam 30 yıl sonra kendilerine öğretmenlik yapan Nadire Akşahin isimli öğretmenleriyle anneler gününde bir araya gelerek hem duygusal hem de eğlenceli anlar yaşadılar.

8 Mayıs anneler günü kutlamaları kapsamında mezun oldukları okulda bir araya gelen ve 30 yıl önceki sınıf öğretmenlerini davet eden yaklaşık 20 arkadaş, anneler gününde kendilerine hem öğretmenlik hem de annelik eden öğretmenlerini unutmayarak Nadire öğretmeni onure ettiler. Mezun oldukları sınıfta toplanan öğrenciler, çok sevdiği öğretmenlerini çiçek ve hediye yağmuruna tuttular.

 Mezun öğrencilerden ve etkinliği düzenleyenlerden birisi olan Barış Kutlu; “ anneler günü dolayısıyla böyle bir etkinlik düzenlemeyi kararlaştırdık ve çoğu mahalle arkadaşımız olan sınıf arkadaşlarımıza söyledik. Onlar da kabul etti. Bugün anneler günü ancak biz annelerimizi sadece böyle özel günlerde değil her zaman hatırlıyoruz. Nadire öğretmenimiz de bizim bir annemiz sayılır. Ondan çok şey öğrendik, o bizim bu günlere gelmemizde önemli bir yere sahip. Çok teşekkür ediyor ve ellerinden öpüyorum” dedi.

30 yıl önceki öğrencileriyle sınıfta buluşan ve çok duygulanan Nadire Akşahin ise; “ tabi ki çok gururlandım ve çok duygulandım. Bu çocukların erdemlerini unutmam mümkün değil. Bugün anneler günü ve belki de annelerinden önce beni hatırlamaları çok güzel bir duygu. Hepsine çok teşekkür ediyorum, çok dua ediyorum. Hepsi benim için çok kıymetli ve çok değerli çocuklar. Onlar öğrenciyken de çok akıllı ve zeki çocuklardı. Şimdi de devletine milletine bağlı dürüst çocuklar. İnşallah onların çocukları da aynı kararlılıkla yetişirler. Bugün beni çok gururlandırdılar hepsine tek  tek teşekkür ediyorum” diye konuştu.  HABER MERKEZİ

adıyaman,şehirde bu hafta