DEVA Partisi Besni Yönetim Kurulu Üyeleri Belli Oldu


Adıyaman DEVA Partisi teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor. Kahta,Gerger,Çelikhan,Sincik ve Gölbaşı ilçelerinden sonra Besni İlçe yönetim kurulu üyeleri de belli oldu.

post

 Siyaset    25.09.2020 10:22:10  


Yönetim kurulu  üyelerini belirledikten bir açıklama yapan DEVA Partisi Besni kurucu ilçe başkanı Necmettin Solğun şunları kaydetti.

" DEVA partisi Genel başkanı Sayın Genel Başkanımız Ali BABACAN’ın takdirleriyle Besni Kurucu İlçe Başkanı olarak atandım. Bugün itibariyle oluşan yönetimimizi Besni Kaymakamlığı Sivil Toplum İlişkiler Müdürlüğüne sunduk. Besni ilçemizde yoğun bir şekilde hemşerilerimizle birlikte ilçemizin ve ülkemizin geleceği için istişare ediyoruz. Hemşerilerimizin partimize olan ilgilerinin üst düzeyde olduğunu görmek bizi ayrıca heyecanlandırıyor. "

"SİYASETTE YENİ BİR UFUK AÇACAĞIZ"

"Siyasete yeni bir ufuk, yeni bir seviye kazandırmak ve bugüne kadar yapılmış olan iyi çalışmaların üzerine daha iyilerini eklemek adına hep birlikte çalışacağız. Azim şehir Besni’mizde geçmiş siyasette ve bürokraside kendini kanıtlamış nice örnekler varken bugün görüyoruz ki Besni siyaseti kısır döngüye kurban gitmiştir. Bu kısır çekişmede en büyük zararı Besni’li hemşerilerimiz çekmiştir. İlçemiz ile ilgili çalışmalarımızı ve neler yapabileceğimizi daha sonraki açıklamalarımızda siz değerli halkımıza birer birer sunacağız. Genel itibariyle yönetimde bulunan arkadaşlarımızın yüzde 80’i daha önce herhangi bir siyasi oluşumun içerisinde yer almamış insanlar. Yeni bir siyasi vizyonla yola çıkan partimize gelecekte söz sahibi olmak isteyen herkesi DEVA partisine bekliyoruz" dedi.ŞEHİRDE BU HAFTA

 

#adıyaman,deva partisi,ali babacan,ugur dündar,besni,yönetim,şehirde bu hafta