İTO NEMRUT DAĞINDA.


İstanbul Ticaret Odası (İTO) yönetim kurulu ve meclis üyelerini Adıyaman’a çıkarma yaptı.

post

 Güncel    2016-05-16  


Adıyaman Ticaret ve Sanayi (ATSO) Yönetim kurulu üyelerinin daveti üzerine Adıyaman’a gelen İstanbul Ticaret Odası İstanbul Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri Adıyaman’da bir dize gezi ve temaslarda bulundu.
Adıyaman’a gelen İTO heyeti ATSO’nun organizasyonuyla Adıyaman’ın tarihi ve turistik yerlerini gezerek Cendere Köprüsü ve Nemrut Dağı Milli Parkı’nı gezdi. Kommagene Uygarlığını simgeleyen tarihi tanrı heykellerini inceleyen İTO üyeleri Nemrut Dağı’na hayran kaldılar.
ATSO ve İTO üyeleri daha sonra Adıyaman Atatürk Stadında dostluk maçı yaptı. Maçın başlama vuruşunu yapan Vali Mahmut Demirtaş her iki takımada başarılar diledi.ATSO ve İTO üyelerinin yeşil sahada buluştuğu maçta ATSO takımı 5-1 galip geldi.
İTO Yönetim Kurulu üyesi İlhan Soylu, odalar arasında işbirliği ve diyalogu arttırma çabası içinde olduklarını ifade ederek, “İstanbul Ticaret Odası’nın meclis üyeleri ve meslek komite üyelerinden oluşan veteran futbol takımımızla Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası’nın misafiri olarak futbol maçı gerçekleştirdik. Bizim için futbol bahane. Esas amacımız spor yoluyla Türkiye’deki Ticaret Odaları ile diyaloğu, dayanışmayı, işbirliğini geliştirmek. Umuyorum ki bu tür ziyaretler bundan sonra da bundan sonra da diyalog ve işbirliği buraya yönelik iş adamlarının yatırım iştahını arttırmaya katkı verir” dedi.
 

ito,adıyaman,şehirde bu hafta