MEYVEDEN ELEKTRİK, KARTONDAN 3D GÖZLÜK YAPTILAR


ADIYAMAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN BİLİM FUARI ŞENLİĞİ

post

 Eğitim    2016-05-17  


Adıyaman Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı proje sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

70 öğrencinin hazırladığı ve 34 projenin sergilendiği fuarın açılışına Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Vali Yardımcısı Murat Süzen, Belediye Başkan Yardımcısı Sait Kutlu, Adıyaman eski Milletvekili Ahmet Doğan, Milli Eğitim Yöneticileri, bazı kurum amirleri, Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Ali Deniz, Okul Müdürü Gaffari İzci, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Birbirinden hünerli ve bilimsel çalışmaların sergilendiği fuarda İmam Hatip Öğrencilerinin hazırladığı projeler katılımcılardan yoğun bir ilgi gördü.

Açılış sonrası Vali Mahmut Demirtaş ve beraberindeki heyet sergilenen projelerin tamamını inceleyerek, öğrencilerle sohbet edip çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Tüm projelerin ayırt etmeden birbirinden değerli olduğunu ve öğrencilerin isterlerse büyük işler başarabileceğini bu fuarda gördüklerini belirten Vali Mahmut Demirtaş, “Bilimi ve bilimsel alandaki gelişmeleri yakından takip ederek bunu uygulamaya geçiren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Okullarımızda bilimin yayılması ve bu tür fuarların açılması çok önemlidir. Bu çalışmalarda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

 

Açılış sonrası Vali Mahmut Demirtaş, günün anısına öğretmen ve öğrencilerle fotoğraf çektirdi. HABER MERKEZİ