Başkan Binzet: Perihan Eşine de Kıyak Geçmiş


CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı'nda görevli bir kişinin, İl Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş’ün banka kartına ve cep telefonuna el koyduğu iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. CHP İl Başkanı Binzet, AKP'li başkanın siyasi nüfuzunu kullanarak öğretmen eşini Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünde müdür yardımcısı olarak atattığını iddia etti.

post

 Güncel    22.10.2020 10:56:48  


AK Parti Adıyaman İl Kadın Kolları'nda görev yapan bir kişi, AKP Adıyaman Kadın Kolları İl Başkanı Perihan Gümüş’ün banka kartına ve cep telefonuna el koyduğu iddiasıyla Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu. Yaşanan olayla ilgili bir basın açıklaması yapan CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, iddialarla ilgili AK Parti'den hala bir açıklama gelmediğini söyleyerek AK Partili Perihan Gümüş'ün siyasi nüfusunu kullanarak öğretmen olan eşi Mustafa Gümüş'ü Adıyaman İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak atattığını iddia etti.

BU ÇÜRÜMÜŞLÜĞÜN EN NET GÖSTERGESİDİR

“Yaşanan bu olay siyasi çürümüşlüğün bir örneğidir” diyen CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, şöyle konuştu; ”AK Parti Adıyaman İl Kadın Kolları Başkanı ve Adıyaman Belediyesi meclis üyesi Sayın Perihan Gümüş, yönetiminde olan bir kişinin işe aldırması sonrasında banka kartına al koyarak aylarca o arkadaşın maaşını kendisinin çektiği ve bundan dolayı o arkadaşı mağdur ettiğine dair bir haber yayınlandı. CHP Adıyaman İl Başkanlığı olarak bizde bu haberin doğruluğunu teyit etmek amacıyla ciddi bir araştırma yaptık.

“PERİHAN GÜMÜŞ HAKKINDA YAPILMIŞ ŞİKAYETLER VAR”

Yaptığımız araştırma sonucunda Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığına yapılmış olan bir şikayetin olduğunu gördük. Geçmiş dönemlerde AK Parti Adıyaman İl Kadın Kolları Başkanı Sayın Perihan Gümüş ile ilgili birçok iddialar vardı. Bu son yaşanan olayda da dahil olmak üzere kamuoyunda konuşulan iddialarla ilgili ne AK Parti'den ve İl Kadın Kolları Başkanı Sayın Perihan Gümüş'ten şuana kadar bir açıklama yapılmadı. Bu olay Adıyaman için kabul edilemeyecek bir olay. Yaşanan bu olay AK Partinin siyasi olarak çürümüşlüğün bir örneğidir. Siyasi nüfusu ve torpillerle bu insanları işe alıyorsunuz arkasından da işe aldığınız insanların dahi çalıştıkları emeğin karşılığı olan parayı dahi kendinize almanız politikadaki AK Partinin çürümüşlüğünün en net göstergesidir. Daha üzücü olan tarafı ise AKP Adıyaman İl Başkanlığının ve AKP İl Kadın Kolları Başkanının bu iddialar karşısında sessizliğini korumasıdır”

“SİYASİ NÜFUSUNU KULLANARAK EŞİNİ MİLLİ EĞİTİM'DE MÜDÜR YARDIMCISI YAPTI”

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş'ün siyasini nüfusunu kullanarak eşini Adıyaman il Milli Eğitim Müdür yardımcısı görevine getirildiğine dair bilgi aldıklarını belirten Binzet, ”Sayın Perihan Gümüş'ün öğretmen olarak görev yapma yeterliliği olup olmadığı konusunda şüpheler olmasına rağmen siyasi nüfuzunu kullanarak eşi Mustafa Gümüş'ün Adıyaman İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildiği konusunda bilgi aldık. ” diye konuştu.ŞEHİRDE BU HAFTA

#adıyaman,chp,ak parti,perihan gümüş,mustafa gümüş,burak binzet,torpil