Adıyamanlı Muhtarlar Yine Sahnede


Üç sene öncede doların yükselişini, sahte dolarları yakarak protesto eden muhtarlar, bugün de Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un posterlerini yaktılar.

post

 YEREL    26.10.2020 18:07:38  


   Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği’ne üye muhtarlar Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Hollanda Özgürlükler Partisi Başkanı Geert Wilders’i protesto ederek posterini yaktı.

  Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, yaptığı basın açıklamasında, “Türkiye güçlendikçe düşmanları çoğalıyor.  Türkiye güçlendikçe Avrupa Birliği kuduruyor. Türkiye güçlendikçe ne kadar İslam düşmanı varsa gün yüzüne çıkıyor.  Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Müslüman olarak bildiğimiz o hainlerde bunlara dahil. Kimse Türkiye ile oynamasın, Türkiye’nin gücünü sınamasın. Bu gün Hollandalı şarlatan, Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanına ‘terörist’ diyor.

  Biz kesinlikle Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un aklını başına almasını, biran önce doktora gözükmesini tavsiye ediyoruz. Hiçbir zaman Türkiye ile oynanmayacağını, Müslümanlar ile oynanmayacağını, İslamiyet ile oynanmayacağını bilmesi gerekiyor.

  Fransa Cumhurbaşkanı Macron’u şiddetle kınıyoruz, Hollandalı siyasetçi Wilders’i şiddetle kınıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Muhtarlar, 2017’de de doların yükselişini protesto  etmek amacıyla sahte dolarlarla burunlarını  sildikten sonra yakmışlardı.Muhtarların bu protesto yöntemi ulusal medyada alay konusu olmuştu.İHA

#adıyaman,muhtarlar,sahte dolar,fransa,protesto