bravo çocuklar,darısı büyüklere.


Çevreci Minikler, Çevremizi Koruyor Projesi kapsamında, 700 litre Bitkisel Atık yağ toplayan anaokulu öğrencileri Vali Mahmut Demirtaş tarafından bisikletle ödüllendirildi.

post

 Çevre    2016-05-30  


1-5 Haziran tarihleri arasında kutlanacak olan Dünya Çevre etkinlikleri nedeniyle, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Çevreci Minikler, Çevremizi Koruyor Projesi kapsamında, 700 litre Bitkisel Atık yağ toplayan anaokulu öğrencileri Vali Mahmut Demirtaş tarafından bisikletle ödüllendirildi. 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan, kurum çalışanları, öğrenciler ve aileleriyle birlikte Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek, bir buket çiçek takdim edip, hafta boyunca yapacakları etkinliklerle ilgili bilgi sundu. Proje kapsamında 13 anaokuluna bitkisel atık yağların çevreye verdiği zarar ve geri dönüşümüm faydalarıyla ilgili eğitimler düzenlenirken, bitkisel atık yağ toplama bidonları dağıtıldı. Vali Mahmut Demirtaş, çevre bilincini geliştirmek, gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak ve yaşadığı çevreyi temiz tutmanın önemini vurgulamak amacıyla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitimi Müdürlüğü tarafından yapılan proje kapsamında, 700 litre Bitkisel Atık yağ toplayan korucular, Halide Edip, Altınşehir ve Cengiz Topel Anaokulu öğrencilerini bisikletle ödüllendirdi.
Valilik makamında gerçekleşen ödül töreninde Vali Mahmut Demirtaş, çevreye duyarlılık gösteren minik çevrecileri tebrik ederek bisiklet hediye etti. Minikler Valilik koridorundan bisikletleriyle tur attı.
Daha sonra Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan, tarafından Korucular Anaokulu’na, “Çevreci Minikler, Çevremizi Koruyor” Projesi kapsamında plaket takdim edildi. Plaket törenine Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan, Korucular Anaokulu Müdürü Ayşe Sevinç, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personelleri ve okul öğretmenleri katıldı.HABER MERKEZİ

adıyaman valiliği,çevre,şehirde bu hafta