Başkan Turanlı Görevine Başladı


Koranavirüs (Covid-19) tedavisini ve karantina sürecini tamamlanan Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, görevine başladı.

post

 Güncel    06.11.2020 14:40:59  


Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’nın  Covid-19 testi pozitif çıkmasının ardından 20 günlük tedavi süreci hastane ve evinde karantinaya alınarak tedavisini tamamlayarak bugün itibariyle yeniden görevinin başına döndü.

KURBAN KESİLEREK KARŞILANDI.

Belediyeye gelişinde belediye personeli tarafından kurban kesilerek karşılanan başkan Turanlı yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi:

 ‘’Bu hastalıkla mücadele eden tüm hastalarımıza rabbimden acil şifalar diliyorum. Salgın süreci boyunca canla başla en ön safta mücadele veren sağlık çalışanlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum.Salgınla mücadelede hayati önem arz eden maske, mesafe ve hijyen konularına dikkat çeken Başkan Turanlı, “Özellikle fiziksel temastan kaçınma, sosyal mesafeyi koruma, kalabalık ortamlarda bulunmama ve hijyen kurallarına azami dikkat etmemiz gerekiyor. Hep birlikte belirlenen kurallara uyduğumuz sürece inanıyoruz ki bu zor günleri atlatacağız.Hastalığım süresi boyunca dualarını esirgemeyen  tüm halkıma teşekkür ediyorum.

İzmir’de meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor; Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın diliyorum" dedi.ŞEHİRDE BU HAFTA

#adıyaman,kahta,kahtabelediyesi,yusufturanlı,şehirdebuhafta