“KIRAATHANELER ASLINA DÖNÜYOR”


adıyaman gençlik merkezi tarafından düzenlenen “bu akşam çaylar bizden” projesi kapsamında gençlerin kitap okuma alışkanlığına farkındalık yaratmak amacıyla bir etkinlik düzenlendi.

post

 11    2016-06-28  


Adıyaman’da kitap okuma alışkanlığının arttırılması amacıyla gençlik merkezi tarafından başlatılan kıraathanelerde "Bu Akşam Çaylar Bizden" etkinliği yoğun ilgi gördü.

Adıyaman gençlik merkezi tarafından ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen, özellikle gençler arasında kitap okuma alışkanlığını arttırmak amacıyla başlatılan “bu akşam çayla bizden” etkiliğine çok sayıda kitapsever genç katıldı.

"Kıraathaneler Aslına Dönüyor" sloganıyla başlatılan ve Kıraathanelerde kitaplık ve Kitap okuma farkındalığı oluşturulması amaçlanan etkinlik kapsamında Adıyaman kalesinin eteğindeki bir kıraathane mekân olarak seçildi. Teravih namazı sonrası kıraathaneye gelen gençlere hem kitap, hem de çay ikramında bulunuldu.

Gençlik hizmetleri ve spor il müdürü seyit Ahmet Bağcı; “ çok güzel bir etkinlik oldu. Gençlik merkezimiz tarafından düzenlenen bu kitap okuma etkiliği ile gençlerimiz arasında kitap okuma alışkanlığının daha da yaygınlaşacağına inanıyorum. Bu etkinlikte hem gençlerimizle birlikte kitap okuyarak zaman geçirdik, hem de bol bol sohbet etme fırsatı bulduk. Umarım bu etkinliklerimiz gelecek olan talepler doğrultusunda artarak devam eder” diye konuştu. HABER MERKEZİ

adıyaman gençlik spor il müdürlüğü, şehirde bu hafta