‘İçerideki Çürüme Ayyuka Çıktı, Danışmanlar Milletle Dalga Geçiyor’


CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’ın danışmanı ve yeğeninin sosyal medyaya düşen görüntülerine sert tepki gösterdi.

post

 Siyaset    03.01.2021 19:17:08  


AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’ın danışmanı ve yeğeni Ömer Faruk Işık’ın, internet fenomeni Naz Mila ile eğlence masasındaki görüntüleri Adıyaman’ı çalkaladı. İddiaya göre Vekil Aydın, o görüntülerden sonra danışmanını görevden aldı. Ancak görüntülerin sosyal medyada yankısının devam etmesine Adıyaman’dan CHP’den sert tepki vardı.

Kimsenin özel hayatına karışmak gibi niyetlerinin olmadığının altını çizen CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, AK Parti Adıyaman Kadın Kolları başkanının,AK Parti’de Tanıtım ve Medya Başkanlığı’nda çalışan bir kadının banka kartına ve cep telefonuna el koyduğu iddiasıyla gündeme gelen AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş’ün de istifasını hatırlatarak şöyle dedi:

“HALKIMIZ BUNLARI DEĞERLENDİRECEKTİR”

“Basına yansıdığı kadarıyla, AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, danışmanı Ömer Faruk Işık’ın danışmanlık görevine 15 Aralık 2020 tarihinde son vermiş. AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş ve Milletvekili Ahmet Aydın’ın danışmanı Ömer Faruk  Işık ile ilgili hususlar AK Parti içerisinde ve halkımız nezdinde elbette değerlendirilecektir. Eski danışmanın, sözde Adıyaman’ı tanıtmak için, gayr-i ahlaki paylaşımlar yapmasıyla tanınan bir internet fenomeniyle birlikte, memleketimiz için kendisini feda etmiş olmasına destek verenleri çok iyi anlıyoruz.”

“AK PARTİ’YE DAVARO FİLMİYLE GÖNDERME”

AK Partili vekilin danışmanı ile ilgili Davaro filmine atıfta bulunan CHP’li Binzet şöyle devam etti:

“Şener Şen ve Kemal Sunal'ın başrollerini paylaştığı ve Memo ile Sülo rolleriyle canlandırdıkları karakterleri hatırlarsınız. Memo, Sülo'yu pavyonda kadınlarla yakaladığında ve Memo'nun ‘Kim bu kadınlar?’ sorusuna Sülo şöyle cevap vermişti: ‘İş görüşmesi yapıyoruz, açacağımız lahmacun fırınında çalışacaklar.’ Adıyaman’ımıza da lahmacun fırını lazım tabi.”

“HALK AÇLIKLA VE YOKSULLUKLA BAŞ BAŞA KALDI”

AK Parti’nin iktidara gelişi ve günümüze kadar yaşadığı erimeye dikkat çeken CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, “AKP, demokrasi ve kalkınma gibi söylemlerle iktidara geldi. Ancak günümüze geldiğimizde ortada ne demokrasi ne kalkınma ne de temel haklar kaldı. Rant ve talan ülkenin dört bir yanını sararken, halk açlıkla, işsizlikle, yoksullukla ve yozlaşmayla baş başa kaldı.” dedi.

“AK PARTİ’DEKİ ÇÜRÜME İYİCE AYYUKA ÇIKTI”

Gündemin hala suni tartışmalarla sürdürüldüğünü ve AK Parti’nin elinde başka hiçbir şey kalmadığını savunan CHP’li Binzet, “AK Parti eridi, bitiyor ve son demlerini yaşıyor. Son Ayasofya hamlesi de tabana ‘gemiyi terk etmeyin’ mesajından başka bir şey değildi. İktidarda kalmak için her şeyi mübah gören bir yapı. Baş örtüsünü bile yalnızca kendi partisinin mensuplarına hak gören bir zihniyet, tahammülsüzlük içinde, CHP’li bir hanımefendiye ‘konu mankeni’ yakıştırması yaptı. Millet işsizlik, açlık ve yokluk çekerken, her şeye zam gelirken, AKP içindeki çürüme de daha ayyuka çıkar oldu. İşte o çürümenin bir örneğini de AKP Milletvekili Ahmet Aydın’ın danışmanı ve yeğeni VIP salonunda eğlence düzenleyip milletle ‘fakirler’ diye dalga geçerek gösterdi. Allah’ın sopası yok denilse de bazen gökten sopa yağdığına da şahit oluyoruz ” şeklinde konuştu.ŞEHİRDE BU HAFTA

#chp,ak parti,tepki,ömer ışık,vdeo,ahmet aydın,şehirde bu hafta,adıyaman