SANKO Holding'den Adıyaman Üniversitesine Cihaz Desteği


SANKO Holding Tekstil İşletmeleri tarafından Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü’ne USTER Tester 4, Numara Çıkrığı, Rutubet Cihazı ve Konik Levhadan oluşan cihazlar hibe edildi.

post

 Eğitim    12.01.2021 11:09:24  


SANKO Tekstil İşletmeleri Genel Müdürü Hüseyin Demir tarafından teslim edilen cihazlar, bölüm laboratuarlarına yerleştirildi.

Devir teslim töreninde Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Pala, Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Seval Uyanık ve öğretim elemanları bulundu. 

Törenin ardından Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut'u makamında ziyaret eden heyet, cihazlar hakkında Turgut'a bilgi verdiler.

Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Aykut Dündar'ın da bulunduğu ziyarette, SANKO Tekstil İşletmeleri Genel Müdürü Hüseyin Demir nezdinde SANKO Holding’e teşekkürlerini sunan Rektör Turgut, işbirliği ve desteklerin devam etmesi temennisinde bulundu.

Turgut, "Ülkemizin en önemli sanayi kuruluşlarından biri olan SANKO Holding tarafından Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü’ne önemli cihazlar hibe edilerek bölümün laboratuar alt yapısı daha güçlü bir hale getirilmiştir. Üniversitemizde eğitim gören evlatlarımızın mesleki altyapı ve donanım anlamında daha iyi yerlere gelebilmesi adına çok önemli bir gelişme. Şahsım ve kurumun adına SANKO Tekstil İşletmeleri Genel Müdürü Hüseyin Demir nezdinde SANKO Holding’e teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.ŞEHİRDE BU HAFTA

 

#sanko,eğitim,destek,adyü,şehirde bu hafta