Amatör spor kulüplerine malzeme desteği


Adıyaman Valiliği, sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında önemli bir görev sağlayan amatör spor kulüplerine destek olmayı sürdürüyor.

post

 Spor    20.01.2021 11:35:55  


Adıyaman Valiliği tarafından ilimizde sporda geleceğin yeteneklerini yetiştirmek ve sağlıklı bir genç neslin oluşması amacıyla 43 tane Amatör Spor Kulübüne krampon ayakkabı dağıtıldı.

Dağıtımı yapılacak malzemelerin spor kulüplerine hayırlı olmasını dileyen Vali Mahmut Çuhadar, “Bugün Valiliğimizce İl Özel İdaresinden temin edilen kaynakla Adıyaman’da 1. Amatör kümede mücadele eden 18 takıma ve 2. amatör kümede mücadele eden 25 kulüp olmak üzere toplamda 43 adet Amatör Spor Kulübümüze ihtiyaç duydukları spor malzemelerini dağıtıyoruz. Futbol ve diğer spor faaliyetlerinde altyapı çalışmalarının sporcularımızın zihinsel, fiziksel ve birçok çevresel faktörlerin sporcu kişisel gelişimi ve beraberinde spor kulüplerinin ekonomik ve performansa dayalı başarıların ortaya çıkmasında en önemli faktör olduğuna inanıyoruz. ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’ anlayışıyla gençlerimizin başka alışkanlıklarda değil, sporda, bilimde ve sanatta yetişmesini istiyoruz. Bundan dolayı Adıyaman Valiliği olarak ilimizdeki futbolun ve diğer spor branşlarının marka değerini yükseltme adına her turlu katkıyı sunmaya devam edeceğiz. Bütün kulüplerimize başarılar diliyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada amatör spora desteklerimiz devam edecektir” dedi.ŞEHİRDE BU HAFTA

#spor,amatör,adıyaman valiliği,destek