Adıyaman Belediyesinin Online Etkinlikleri Devam Ediyor


Pandemi sürecinde etkinliklerine online olarak devam eden Adıyaman Belediyesi, geçtiğimiz hafta sonu sanatçı Mustafa Yavuz'u ağırladı.

post

 Kültür Sanat    26.01.2021 10:55:04  


Pandemi sürecinden dolayı son dönemlerde sıklıkla gerçekleştirdiği online etkinliklerini sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu hafta sonları daha da arttıran Adıyaman Belediyesi, geçtiğimiz hafta sonu yine birbirinden güzel programlara ev sahipliği yaptı.

Geçen hafta sonu, koronavirüs tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilen etkinliklerin ilkini Cumartesi akşamı düzenleyen Adıyaman Belediyesi, belediyenin Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarından canlı olarak yayınladığı Mustafa Yavuz konserine imza attı. Adıyaman’ın duayen sanatçılarından olan Mustafa Yavuz tarafından verilen konsere sosyal medya hesaplarından yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, yaptıkları yorumlarda Adıyaman Belediyesine teşekkür etti.

Pazar günü de iki etkinlik birden düzenleyen Adıyaman Belediyesi’nin ilk etkinliği artık her hafta Pazar günü saat 16.30’da düzenlenen ‘Ahmet Tamer ile Bil-Kazan Online Yarışması’ oldu. Yarışmada sorulan sorulara doğru yanıt veren şanlı takipçiler çeşitli ödüllerle ödüllendirildi.

Pazar gününün ve hafta sonunun son etkinliği ise Adıyamanlılar tarafından büyük bir ilgiyle izlenen Yediyaman Tiyatro Grubu’nun tiyatro oyunu oldu. Bu hafta koronavirüsün konu edindiği ‘Serbest Atış’ adlı oyunla seyircilerin karşısına çıkan oyun yine büyük ilgi gördü.

Adıyaman Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından etkinlikleri takip eden vatandaşlar ise yaptıkları yorumlarla hem sanatçılara, hem de organizasyonu gerçekleştirilen Adıyaman Belediyesi’ne teşekkür etti.ŞEHİRDE BU HAFTA

#adıyaman belediyesi,etkinlikler,pandemi,süleyman kılınç,şehirde bu hafta,mustafa yavuz